Predlozi za clupsko okupljnje prlece leto 2011.
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Ovo zasluzuje novu temu.
Evo jos jedan glas za Grzu .
Za one koji znaju pitanje jel moze da se zabaci udica u jezeru (jel dozvoljeno) ima li kakvog benda u restoranu i sledece pitanje jel ispred kafanice ima mesta da se parkira ili ce to biti negde drugde .
Mislim da je Mustang to opiso nekom prilikom ako nadjem gde je, pa opet nebi bilo lose sa slikama postaviti sad ovde preglednije je .
Dakle Jos jedan za
Evo jos jedan glas za Grzu .
Za one koji znaju pitanje jel moze da se zabaci udica u jezeru (jel dozvoljeno) ima li kakvog benda u restoranu i sledece pitanje jel ispred kafanice ima mesta da se parkira ili ce to biti negde drugde .
Mislim da je Mustang to opiso nekom prilikom ako nadjem gde je, pa opet nebi bilo lose sa slikama postaviti sad ovde preglednije je .
Dakle Jos jedan za
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Našao sam post od Mustanga. On me je i isprovocirao i zainteresovao za Grzu. Fenomenalna je zaista.mustang napisao:Evo mog predloga za prolećni susret i druženje. Mesto se zove Grza i nalazi se na 20 km od Paraćina, na putu ka Zaječaru. Pogledajte mapu i kolaž.
http://img64.imageshack.us/img64/9366/grzakolaz.jpg
Mesto je vrlo zgodno sa ravnim travnatim povrsinama i drvećem. U neposrednoj blizini je izvor prelepe planinske vode koji puni dva jezerceta u kojima ima potočne i kalifornijske pastrmke. Sama rečica koja ističe iz jezera zove se Grza. Zgodno je za parkiranje većeg broja kampera.
Ovo mesto može da bude početna destinacija za neko visednevno druženje. Od svih je na približno istoj udaljenosti i nije tesko doći do njega.
http://img30.imageshack.us/img30/9708/grzajpg.jpg
Još jedan glas za Grzu
Poslednja izmena od sprinter u 16 Maj 2011 21:05, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Novi korisnik
- Pridružio se: 05 Maj 2011 20:56
Grzu sam posetio pre desetak dana.
Rečica je mala, izuzetno je prijatno biti pored nje, nekako me odmara. Sam kraj je ušuškan od buke. Ima dosta vikendica uz samu rečicu, uglavnom nisu velike, nego onako taman kako treba.
Na samom početku nalazi se travnati teren i lepa kafana. Do vrela Grze treba ići još nekoliko kilometara. Ja sam posetio samo prvo jezero, nisam imao vremena da idem do samog vrela.
Verujem da je destinacija pun pogodak
Rečica je mala, izuzetno je prijatno biti pored nje, nekako me odmara. Sam kraj je ušuškan od buke. Ima dosta vikendica uz samu rečicu, uglavnom nisu velike, nego onako taman kako treba.
Na samom početku nalazi se travnati teren i lepa kafana. Do vrela Grze treba ići još nekoliko kilometara. Ja sam posetio samo prvo jezero, nisam imao vremena da idem do samog vrela.
Verujem da je destinacija pun pogodak
U međuvremenu, dok sam pisao tekst, Allrounder je predložio druženje u Rumi, za sledeći vikenda. Ja sam saglasan , i ukoliko budem u mogućnosti, pridružiću se.
Borkovačko jezero je neka vrsta međustanice do Grze.
Rasprava o Grzi je stara tema, može se reći, naša neostvarena želja, obzirom da smo se prošle godine meračili da odemo do Grze, ali nismo uspeli.
Ali kao što kaže stara poslovica "Ne seci ražanj dok je zec još u šumi". treba možda pustiti kolege sa juga da oni predlože destinaciju, ipak je to njihov teren i oni treba da Nam predlože lokaciju za druženje.
Borkovačko jezero je neka vrsta međustanice do Grze.
Rasprava o Grzi je stara tema, može se reći, naša neostvarena želja, obzirom da smo se prošle godine meračili da odemo do Grze, ali nismo uspeli.
Ali kao što kaže stara poslovica "Ne seci ražanj dok je zec još u šumi". treba možda pustiti kolege sa juga da oni predlože destinaciju, ipak je to njihov teren i oni treba da Nam predlože lokaciju za druženje.
Moj predlog za Grzu još važi. Ko dolazi iz pravca Beograda može usput posetiti manastir Manasiju, Resavsku pećinu, Resavicu i hidro-kompleks Lisine.
Nekoliko etno restorana sa domaćim specijalitetima, svežom pastrmkom i normalnim cenama, sigurno će vam se svideti.
Evo nekoliko slika sa moje aprilske ture.
Nekoliko etno restorana sa domaćim specijalitetima, svežom pastrmkom i normalnim cenama, sigurno će vam se svideti.
Evo nekoliko slika sa moje aprilske ture.
Poslednja izmena od mustang u 17 Maj 2011 00:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Omnia mea mecum porto
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
citam o ovom kraju , mislim da bi se duplo cudili i divili ovim predelima da su tamo negde kod tudjih , ovako upoznajem ove predele tek sad (bar ja ) na ovoj adresi ima prelepih slika , komentare citajte ispod njih : http://www.putovanja.info/sr/moja_foto_ ... a/1366/1#2
namece mi se pitanje moze li se covek sam snaci u ovom prstoru ili je potreban kakav poznavalac ili vodic .
Slike restorana su nestvarne , specijalno ona streha pod stenom ... videce te na slikama , Mustang jer prepoznajes ove slike gde su tacno?
namece mi se pitanje moze li se covek sam snaci u ovom prstoru ili je potreban kakav poznavalac ili vodic .
Slike restorana su nestvarne , specijalno ona streha pod stenom ... videce te na slikama , Mustang jer prepoznajes ove slike gde su tacno?
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Evo moje slike istog parkinga iz drugog ugla.
Može stati dosta kampera ( možda i 20 ) ali nema ništa zanimljivog osim kafane i ribnjaka. Još nekoliko kilometara odatle je hidrokompleks Lisine. Tu se može videti dosta toga i prošetati do samog vrela.
Blizu vodopada je i parking za dvadesetak vozila i velika livada ispred restorana gde bi možda moglo parkirati kampere.
Može stati dosta kampera ( možda i 20 ) ali nema ništa zanimljivog osim kafane i ribnjaka. Još nekoliko kilometara odatle je hidrokompleks Lisine. Tu se može videti dosta toga i prošetati do samog vrela.
Blizu vodopada je i parking za dvadesetak vozila i velika livada ispred restorana gde bi možda moglo parkirati kampere.
Omnia mea mecum porto
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt: