Kako postaviti osobeni znak -sliku-AVATAR

Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY

Odgovori
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
Kontakt:

Post od groskamper »

Za Sokola i one koji nisu do sad uspeli da postave ispod svog nadimka sliku ili osobeni znak .
Nemogu trenutno da pronadjem Igorovo objasnjenje kolika treba da je slika pa ukoliko se ko seti ovo je pravo mesto - tema gde treba biti .
mislim da se radi o malom formatu 60 x60 piksela ili 10 kb (znaci jako mala) smanjite sliku u nekom od vama poznatih programa pa ce se uslikati ovim nacinom

Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik
Pridružio se: 06 Dec 2009 09:17

Post od sprinter »

Za avatara,

Ja sam smanjio veličinu slike na ispod 12kb, ali bez obzira bilo je neophodno i da sličica ne bude veća od 60x60 piksela, sami kilobajti nisu bili dovoljni.

Znači nije moguće opciono, ili ili, nego i jedno i drugo.
Korisnikov avatar
liiiman
Korisnik
Pridružio se: 10 Maj 2010 11:38

Post od liiiman »

Vidim da nam je svima okupljanje prijalo i da smo puni elana (čudo je šta načini pravo punjenje baterija). Predlog: Možda bi trebalo napraviti temu FORUM - UPUTSTVA u kome bi se postavile ove informacije o postavljanju slika, ličnih oznaka i slično. Korisne informacije bi trebalo ostaviti rezervisane za teme koje se odnose na kampere/kampovanje/organizaciju skupova/...
Poslednja izmena od liiiman u 17 Maj 2011 18:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Sokol
Korisnik
Pridružio se: 11 Maj 2011 18:38

Post od Sokol »

Hvala gros pokusacu ako ne uspe nacicemo resenje.
YU1PSO
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik
Pridružio se: 06 Dec 2009 09:17

Post od sprinter »

Najlakše ti je da otvoriš sliku preko Microsoft Office Picture Manager-a . U njemu imaš opcije da smanjiš sliku, ili da je isečeš pa joj smanjiš rezoluciju i sl.
Korisnikov avatar
Sokol
Korisnik
Pridružio se: 11 Maj 2011 18:38

Post od Sokol »

Pozdrav sprinteru pokusaosam bez smanjivanja ali ne prihvata probacu ovu opciju,hvala na savet,i boljetije za rodjendan sinu da provedes na jezero,neznam dal si bio u zdrelo tamotije samo za kupanje u toploj vodi ,moze da se izadje u borovima iznad banje,ali sama banja je pored samog puta.
YU1PSO
Odgovori