Ovo sam danas video, zenska izvodi striptiz, a ne zna da je gledaju, haos, iskreno više sam gledao u publiku i umirao od smeha.
Odmah mi je kroz glavu prošla scena o onoj dvojici deda iz Mapetovaca.
Gde bi se vozila formula jedan u crnoj gori ???
Pa oko Crne gore
===================================
Prevozno srestvo koje najcesce se koristi u crnoj gori pocinje sa ''Z''
Tema ''razonoda '' da li ?
Subota odavno je dan a kao i da nije u ocima jos iskre flesovi od petka u noci. Malo sta se pametno moze reci ali kroz glavu mi prolaze misli tekstova Duska Radovica mislim da su ustvari aforizmi , jedan od se odnosi na decu al ja sam ga malo za moj slucaj prepravio pa bi se moglo napisati i ovako NE LJUTITE SE NA SVOJU DECU VEROVATNO SU POCELI DA LICE NA VAS , ustvari su deca dobra koliko bi mogla biti kad su im ovaki roditelji -roditelji .
Prijatelj mi je 25 godina u Amsterdamu odvela ga neka zivotna energija koja pollako bledi u svima nase dobi i tako sebe pocasti svremena na vreme u periodima od par godina dolaskom u domovinu. Razlog da se okupimo slican onim okupljnjima tipa matura i sl. gde su uglavnom neki meni ''strani'' ljudi sa mozda prepoznatljivim likom, ove feste sa mojim prijateljem su mnogo emotivnije .
Posle par veceri prosle nedelje i lepih momenata sa osvrtom na dobre periode i malo bolje, a pred povratak u Asterdam tog mog prijatelja obecam organizaciju zavrsne veceri sa svim elementima Beogradsko nocnog zivota-provoda PETKOM U NOCI.
Koliko je prilika ova stranica foruma za opis ovog dozivljja ne zanam (ima ovde porodicnih ljudi , pa ipak u temi razonoda mozda ostane, ovako zapisana .
Pred ponoc vec nahranjeni i pomalo zagrejani , polako se evakuisemo iz jednog uljudnog splava restorana na Savi , gde smo uznemiravali okolne mirne i uljudne goste smehom uz humuor koji su smo ucesnici razgovora razumeli ns susedni objekat gde se desava ono sto bi reli nocni zivot .
Atmosferu potpuno pod kontrolom drze muzicari kod kojih nema pauza , repertoarom koji kao da su propisali konzilium psihoanaliticara , i naravno ekstremno ekspeditivnog konobara koji reaguje na svaki mig poput onih gestakulacija na nekim inostranim licitacijama vidjeno u filmovima ).
Naroda tek koliko treba a onda u nekom trenutku se nase drustvo bitno uvecalo i posle samo par trenutaka prirodni odabir sagovornika u poprilicno ozvucenom objektu se sveo na unosenje glasa ka usnoj skoljci , kratka forma bez opisa o ''prolaznosti zivota'' .
Nakon visesatne muzicke terapije polako skoro stidljivo po odlasku gostiju koji su pripadali kategoriji komercijalne posete moje drustvo i pratnja su imali priliku da isprobaju svoj muzicki ne tako veliki dar uz muzicku podrsku benda sve do momenta kad svetla u kafani i nisu imala neku realnu funkciju.
Izabravsi momenat da se sacuva ljudsko dostojanstvo i otpozdravi u formi jedva dvonoznog bica rastadosmo se sa gazdom kafane i uz pomoc naravno ivestenog konobara uz postapalicu one malo opisane al postojece pratnje i tako uz sad sturi opis daljih desavanja rastanka do kuce .
Slike necu staviti malo je i sramota ali svako ima svoje likove slicnog dozivljaja pa ako ste zaboravili sta znaci recenica PETAK JE VECE malo osvezite memoriju.
Pozdrav
Nije uredu, dobro vaspitanje mi kaze da ovde treba da se suzdrzim .
Pa opet setite se Duska Radovica skoro svako jutro je imao temu " Dobro jutro Beograde"
Imao je interesantne aforizme, obicnim smrtnicima bas i nisu uvek bile jasne vizije i poruke ovog poete.
Petak po podne. Mujo kaze Fati: Dugo smo u braku , ima malo i monotonije, deca su nam velika, hajde da nam ovaj vikend bude nezaboravan. Ozarena Fata pristade: Hajde bolan Mujo. Super odgovori Mujo: Vidimo se u ponedeljak