Putopis - Srbija - Skijanje na Staroj planini (Babin zub)
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
odlican putopis i opis skijalista, vidi se da je skijaliste u pripremi da parira kopu, kad se bude ulozilo toliko sredstava koliko je u kop, bice onda fenserica kao i kop. svi koji su bili zale se prvo na put da je jako los, qa i alvirovic je to zimus prezentovao u sat-u. manja guzva na stazama znaci vise uzivanja na skijama, vidi se da su staze prostrane (siroke) sto je velika prednost, drugar je u februaru bio 10 dana u novom hotelu po promo ceni i ski pass uracunat, kaze da je odlican, ljibazno osoblje, konforne sobe, podzemna garaza za automobile... i naravno gondola od hotela koja izvlaci na staze.
ove zime sam propustio i kop i staru planinu, ali imao sam vecu zelju da odem na staru planinu nego na kop, verovatno iz znatizelje jer nisam dosad bio tu. ostaju planovi za sledecu zimu da se dobro razrade, a dotle ce i put biti sredjen pa se udobnija i voznja do tamo biti
ove zime sam propustio i kop i staru planinu, ali imao sam vecu zelju da odem na staru planinu nego na kop, verovatno iz znatizelje jer nisam dosad bio tu. ostaju planovi za sledecu zimu da se dobro razrade, a dotle ce i put biti sredjen pa se udobnija i voznja do tamo biti
Ne znam o čemu se radi, daj neki link da pogledamo.
Poslednja izmena od mustang u 01 Apr 2012 18:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Omnia mea mecum porto
Tvoje slike od prošle godine su odlične, dan je bio sunčan kao iz bajke.
Mi smo stigli u petak uveče, subota prelep dan sa 10 stepeni ali nisam uspeo da slikam ništa jer nisam napunio baterije fotoaparata. U nedelju je vreme bilo šareno, sunce kroz oblake pa nisu
ispale baš neke slike.
Mi smo stigli u petak uveče, subota prelep dan sa 10 stepeni ali nisam uspeo da slikam ništa jer nisam napunio baterije fotoaparata. U nedelju je vreme bilo šareno, sunce kroz oblake pa nisu
ispale baš neke slike.
Omnia mea mecum porto
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt: