Okupljanje - Kampersko okupljanje u maju
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
Pretpostavljam da je veliki broj prijavljenih uskladio svoje planove sa tim vikendom i verovatno bi bilo tesko da se u nekom narednom vikendu okupimo u istom sastavu. Naravno, ne treba ici po svaku cenu ako se trebamo zaglibiti u blatu. Posebno je to problem zbog dece. Prostor okupljanja, koliko sam video sa slika koje je mustang prilozio ne deluje bas " ocedno " hocu reci da se slabo susi posle kise. Ima li nekog dela izletista koji je malo uzdignutiji od te livade a da je pristupacan za vozila? Mustang kao organizator i poznavalac tog prostora treba da kaze konacnu rec. Sada sam se setio da po tom pitanju mogu konsultovati jednog starog kampera iz Boljevca koji sigurno dobro poznaje prilike na (u) Grzi. Sad su ga pozvati. Bata Gosa iz Boljevca kaze da je zemljiste prosarano kamenjem, sto ja ne vidim na fotografijama, i da je ocedno i on misli da ce moci tamo da se boravi i posle kise. Ja sam za svaki slucaj pripremio lance. Treba poneti i nepromocivu obucu jer ce trava sigurno biti vlazna.
Koliko znam, nije planirano okupljanje u Junu.
Za rekreatora, lepo je što ćeš doći na druženje. Čisto zbog evidencije, prijavi se da dolaziš, popuni prijavu. Imaš dugme, gore na baru, piše "prijava za Grzu 2012".
Bez obzira na prognozu, ja sam popodne u petak na Grzi, jedino da kiša ne pada kao iz kabla uz oluju, ali i tada kao što slikovito reče sokol....
Pozdrav
Za rekreatora, lepo je što ćeš doći na druženje. Čisto zbog evidencije, prijavi se da dolaziš, popuni prijavu. Imaš dugme, gore na baru, piše "prijava za Grzu 2012".
Bez obzira na prognozu, ja sam popodne u petak na Grzi, jedino da kiša ne pada kao iz kabla uz oluju, ali i tada kao što slikovito reče sokol....
Pozdrav
Posle Grze tojest sledeci vikend ja krecem jednu jacu destinaciju ,Hrvatska, Slovenija, Italija sve pored mora od Zagreba se spustam za Rijeku i pored mora do Slovenije a zatim Italija Jesolo Trst ,Caorle ,Rimini i dalje ,ko hoce da krenemo zajedno bilo bi mi drago da ima jos zainteresovanih ,jos sam u dilemi dali da krenem ka Bariju pa trajektom do Bara i obidjem crnogorsko primorje posle Zlatibor i nasa lepa Srbija.
Poslednja izmena od Sokol u 16 Maj 2012 09:20, izmenjeno 1 put ukupno.
YU1PSO
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Ja idem za Wienu 01.06. iznad Beca u nekom Dunav rukavcu ima prezentacija nekih jedrilica pa moj prijatelj pre nego sto je kupi oce i da isproba , tom prilikom daju i popuste. Hoce da je isprobamo i to ne samo nju .
On je iznajmio kamper i ovo mu je prvo takvo putovanje pa ajde da mu se nadjem u drustvu sa mojim kamperom .
Verujem da ce biti dosta slika i naravno putopis
On je iznajmio kamper i ovo mu je prvo takvo putovanje pa ajde da mu se nadjem u drustvu sa mojim kamperom .
Verujem da ce biti dosta slika i naravno putopis
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Jutros sam otišao do Grze i obišao mesto okupljanja koje se nalazi između 2 jezera.
Mesto se promenilo od moje poslednje posete, najlepši deo terena je privatizovan i ograđen.
Međutim, i dalje je slobodna velika livada koja je odlična za parkiranje. Teren je čvrst i bez blata, samo je prilazni put blatnjav površinski ali dobar za prilaz livadi.
Evo i nekoliko slika slikanih mobilnim telefonom. Signal sa Telenor 063 mreže se gubi na otprilike 500m od samog mesta, ne znam za druge mreže.
Osim ptičica i huka Grze koja teče sa 3 strane livade ništa ne remeti tišinu i mir ovog mesta.
Na ovoj raskrsnici kod prvog jezera ne skrećite levo, već produžite pravo.
Mesto se promenilo od moje poslednje posete, najlepši deo terena je privatizovan i ograđen.
Međutim, i dalje je slobodna velika livada koja je odlična za parkiranje. Teren je čvrst i bez blata, samo je prilazni put blatnjav površinski ali dobar za prilaz livadi.
Evo i nekoliko slika slikanih mobilnim telefonom. Signal sa Telenor 063 mreže se gubi na otprilike 500m od samog mesta, ne znam za druge mreže.
Osim ptičica i huka Grze koja teče sa 3 strane livade ništa ne remeti tišinu i mir ovog mesta.
Na ovoj raskrsnici kod prvog jezera ne skrećite levo, već produžite pravo.
Poslednja izmena od mustang u 17 Maj 2012 14:04, izmenjeno 1 put ukupno.
Omnia mea mecum porto
Još slika... Od restorana Kolba do mesta okupljanja ima oko 4 km, put je mestimično bez asfalta ali dosta ravan i bez većih udarnih rupa
Parkig ispred Kolibe ako zatreba
Glavna sala restorana je zauzeta nekim veseljem, na raspolaganju je mala sala sa terasom ispred
ali muzika je verovatno Grand i sl. jer je proslava 18. rođendana u pitanju. Kafić iznad same Grze preko puta Kolibe
Parkig ispred Kolibe ako zatreba
Glavna sala restorana je zauzeta nekim veseljem, na raspolaganju je mala sala sa terasom ispred
ali muzika je verovatno Grand i sl. jer je proslava 18. rođendana u pitanju. Kafić iznad same Grze preko puta Kolibe
Poslednja izmena od mustang u 17 Maj 2012 14:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Omnia mea mecum porto