Predlozi - Putovanja, predlozi i iskustva
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Slobodno recite glasno želje Deda Mrazu za Novu godinu, mozda ce Vam se ispuniti želja kao meni. Pred samu 2006 ( decembra 205 ) gledajuci slike iz Grcke, dobar prijatelj nam je poželeo da u 2006 kupimo ''nov'' kamper. Tako je i bilo, 8 marta 2006 sam kupio sadasnji kamper. Od tada ga svake godine molim da nam pozeli nov ali do sada nista. Nazdravljajući nam na nasoj slavi sv. Nikola poželeo nam je upravo da u 2010 kupimo nov kamper. Ja dodajem da može to da bude i nesto slično kao ovaj: http://img685.imageshack.us/img685/4643/hymerkolaz.jpg
Omnia mea mecum porto
lepo i pravo pitanje.
meni je 2009 protekla veoma trško, uprkos činjenici da smo tri puta vukli prikolicu i uživali. šta da se radi kada imam dobar privatni posao, tako mi i treba...
šengen nam ističe 31., novi pasoši postaju prvi cilj, bar štose tiče inostranstva.
nadam se nekoj ki mpletiranju opreme i tome slično.
iskremo verujem da će svima nama u 2010 jedra biti punija povoljnim vetrovima, jer bez toga nema radosti putovanja.
pozdrav, kamper
meni je 2009 protekla veoma trško, uprkos činjenici da smo tri puta vukli prikolicu i uživali. šta da se radi kada imam dobar privatni posao, tako mi i treba...
šengen nam ističe 31., novi pasoši postaju prvi cilj, bar štose tiče inostranstva.
nadam se nekoj ki mpletiranju opreme i tome slično.
iskremo verujem da će svima nama u 2010 jedra biti punija povoljnim vetrovima, jer bez toga nema radosti putovanja.
pozdrav, kamper
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Uspesnost u godini uglavnom merim po broju provedenih dana, tj. noći u kamperu. Ova godina je bila malo slabija od prosle ali kako reče Dinkić, kriza je prosla pa očekujem bolje dane. Mislim da je korisćenje kampera dirktno vezano za posao i slobodno vreme Ova godine je bila prava borba za opstanak. Brzi tempo živeta, privatne i poslovne obaveze, proizvele su manjak slobodnog vremena i manje koriscenje kampera. Nadam se da će u 2010 godini , sto rece Kamper, svima duvati povoljniji vetrovi i život biti ispunjen srećom, radosću i zdravljem.
Omnia mea mecum porto