Ja da se javim i pozelim lep provod u Zasavici.Kampera sam morao da prodam zbog finansija.Kao utehu sam kupio prikolicu Tabert 530 za ovu godinu a za dalje videcemo.U subotu sam gost na svadbi mog radnika inace bih je zakacio i prikljucio vama u Zasavici.Moj istoriski servis je zavrsen kao i parking za kampere.Zvanicno otvaranje je krajem meseca.Uskoro slede slike.
AKCIJAS,odnosno Pera seljak je iz Lazarevca.Ime promenio zato sto nece da se otvori nesto stari nalog.
Vidimo se u subotu.Pozdrav svima i srecan put do Zasavice
U slučaju bilo kakvih informacija, uputstava ili problema putnici za Zasvicu mogu se javiti na 063201847 Dušan
U petak stize Gros i bice domacin, pored upravnika Jovana. Ja krećem u subotu ujutru jer mi je danas dan ispunjen obavezama do kasno.
Radujem se što ćemo se družiti, upoznati i zajedno maksimalno aktivirati klub koji postoji od septembra 2005.
Sada konačno dobija pravi zamah na radost i u interesu svih zaljubljenika u kamping karavaning turizam.
Pozdrav za mustanga mog zemljaka iz Nisa jasam malo juznije prema C.Travi, usput bi mogo da navratis i do mene u Smederevu moj br.tel.063/7719895.Uveliko se pripremam i sutra u 7.30 krecem sa LJubisom dve posade 4-persone.
Cekam zenu da dodje s posla ... Danas sam ceo dan spremao kamper za pocetak prolecno letnje sezone, ne mogu da verujem koliko toga sitnica za uraditi . Svakako stizem javljm se do dovece .
Pozdrav svim kolegama iz Zasavice. Ovde je mnogo bolje nego na fotografijama. Jedva cekam da se okupimo i da svi uzivamo u ovoj lepoti! A sada na rakiju domacinovu!