teme oko uredjenja foruma

Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY

Odgovori
igor
Site Admin
Pridružio se: 08 Apr 2011 17:58

Post od igor »

cekirao sam da gosti vise ne mogu da pisu u ovoj temi, samo clanovi
tako da nece vise biti navale reklama
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
Kontakt:

Post od groskamper »

hvala Igore skoro da sam poceo da gubim bitku sa brisanjem
nezeljenim porukama - reklamama ...
Korisnikov avatar
liiiman
Korisnik
Pridružio se: 10 Maj 2010 11:38

Post od liiiman »

Cini mi se da nam ne funkcionise slanje mail-a putem foruma. Igore, molim te da proveris ovu opciju.
Korisnikov avatar
Joe
Korisnik
Pridružio se: 15 Feb 2010 11:51

Post od Joe »

Molba ADMINISTRATORU

Zamolio bih administratora da obriše sledeće teme iz naslova Kamp prikolice.
Mislim da su te teme nepotrebne ili su već i njihovi linkovi brisani, stvara se
šuma tema koja ničemu nesluži. Svaka tema koja se otvori treba da ima neku
osmišljenu svrhu. Ako je otvorena tek tako, onda nema postova i tema ne živi.

- Rasturena prikolica
- Registracija
- Legalizacija kamp prikolice
- Kip grand de luxe 510
- Dodatna oprema
- Vađenje frižidera
- Adria optima 500 TL dokumentacija
- Prikolice bez papira
- Infirmacije sa kopaonika 20.02.2010
- Predom kamp prikolica - vaša mišljenja
- kamper

Predlažem da temu može otvoriti samo neko ko je već napisao barem 30 postova,
a ne ovako da se prijavi na forum i odmah otvori temu: Gde da kupim eksere za tarabu ?
Posle ta tema i njoj slične teme stoje tu godinama.
Pozdrav
Nije važno šta kaže, nego ko kaže !
Korisnikov avatar
mustang
Korisnik
Pridružio se: 27 Jan 2008 22:16

Post od mustang »

Joe je u pravu, previše nepotrebnih tema koje bi trebalo ili obrisati ili svrstati u pravu rubriku.
Više puta pokušavam da nađem nešto ali bezuspešno jer se u jednom naslovu nadovezuje više različitih tema pa onda nastane prava zbrka.
Omnia mea mecum porto
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Kontakt:

Post od groskamper »

dobar predlog , za brisanje tema koje su se pokazale kao ne interesantne i zanemarene , pogledacu to ovih dana malo da pocistimo, tipa registracija je aktuelna ili bi mogla biti al pregledacu...
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik
Pridružio se: 06 Dec 2009 09:17

Post od sprinter »

Možda je pravo rešenje samo da te teme budu u delu foruma gde treba i da budu po svom nazivu.
Nekako mi fizičko brisanje tema nije ok. Temu može da postavi samo registrovani član. Nije fer da brišemo teme samo zbog loše ili nezgrapno odabranog imena. Brisati treba uvredljive postove i sl. ovo ne.
Možda bi trebali razmišljati o podorganizaciji tema, stavljanju opcije da svako od Nas može sam na svom računaru da označi neku temu kao bitnu, da pokušamo da ubacimo u sajt mogućnost traženja tzv "ključne reči" u postove i sl.

Ko o čemu baba o uštipcima - mi smo i dalje camping club beograd, šta bi sa promenom sajta i foruma u camping club srbija.
Korisnikov avatar
Joe
Korisnik
Pridružio se: 15 Feb 2010 11:51

Post od Joe »

zašto i kome ovo čuvati
sasasale napisao:Imam poljsku prikolicu predom preko 20 god, tesku 320 kg.Do sada nisam imao nikakve papire za nju i vukao sam je bez problema sa trecom tablicom. Nije bila potrebna nikakva registracija iste posto se vodila kao laka prikolica koja se ne registruje.Papiri mozda i postoje ali boga pitaj gde.Zanima me dali neko zna dali cu trebati po novom zakonu da je registrujem; i ako treba kako to obaviti ukoliko nemam nikakve dokumentacije.
UNAPRED ZAHVALAN ZABRINUT KAMPER.
ili ovo
VladBey napisao:Zdravo svima,

Kupio sam izvanredno sacuvanu Adria Optima 500TL. Koliko vidim ne postoji tehnicka dokumentacija i specifikacija instalacije i ugradjenih aparata.
Ima li mozda neko od clanova foruma? Pozdrav
ili ovo (roba davno prodata)
groskamper napisao:Pronasao sam dodatnu opremu za korisnike kamp prikolica , radi se o spojleru na vozilu :

http://www.limundo.com/kupovina/Sportsk ... CE/2919972
Nema smisla sada da postavljam sve što sam nabrojao. Slika
Poslednja izmena od Joe u 18 Feb 2012 08:56, izmenjeno 1 put ukupno.
Nije važno šta kaže, nego ko kaže !
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Kontakt:

Post od groskamper »

Istina je da dosta toga se moze prepeglati na forumu i ako u nekom momentu neko uputstvo ili napomena imaju svrhu kao obavestenje , posle nekog vremena su zaista nekorisni . Pa opet svrha foruma nije poput dnevne stampe vec se cuvaju informacije koje mozda mogu biti upotrebljene u nekom trenutku.
Ime sajta je koliko sam ja informisan , tehnicki gledano bi bilo da ukoliko promenite ime gubite indentitet i time kredibilitet u elktronskim pretrazivacima , sta je moglo uradilo se dodato je da se pozivom na www.campingclubserbia.com odvedu na strane koje sada koristimo, prepravljen je logo ...
Ako sam ja dobro svatio promenom adrese bi morali da formiramo nov sajt ispocetka ....
Molio bih aktivno clanstvo da daju svoje sugestije dali bi zeleli da nas sajt ili forum izgleda poput nekih nautickih sajtova kod nas , kao naprimer http://www.navodi.com/ ili http://www.plovidba.info/ to znaci da pored foruma ima i komercijalne sadrzaje kao i dnevne info?
Nase stranice su dovoljno citane i prepoznatljive u Srbiji i okolnim zemljama 0 da bi mozda mogli da pozovemo neke ljude i firme poput garmina i slicne da ojacamo ...
Takodje smo dobili poziv da sproleca izlozimo par nasih vozila ispred platoa Delta sitija naravno u promotivne svrhe cluba , nesto poput nauticara koji su iskoristili tu priliku zajedno sa prodavcima pratece opreme , ima li predloga ???
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik

Post od sprinter »

Ta ideja za izlaganje je sasvim OK, dosta ljudi će videti kampere izbliza. To može omasoviti pokret.
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Kontakt:

Post od groskamper »

sa par kampera mozda napravimo prezentaciju , mislim da imamo u Beogradu i prestavnika Adrie sa par adriinih novih eksponata i par prodavaca pratece nauticke i kamper opreme malo medija i tv ....
To bi moglo dobro da ispadne
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik

Post od sprinter »

Voleo bih i bilo bi mi zaista drago kada bi se i Goran iz Adrie uključio u ovaj projekt. Čovek je iz struke, godinama je u ovom poslu i ima dosta iskustva sa kamperima i prikolicama.

Pozdrav Gorane.
driver57s
Korisnik
Pridružio se: 12 Maj 2011 00:22

Post od driver57s »

to bi bio dobar potez, samo ako bi se to realizovalo, jer goran dugo, dugo vec zastupa adriju na ovom podrucju i mogao bi za tu priliku "trebovati" jednog integralca iz slovenije, ko zna mozda se i proda. naravno tu je i admin sa nemackim Bürstn er-om tako da sa ova dva jaka brenda efekat bi bio potpun, e sad samo ako zastupnici procene tezinu tog okupljanja kao sto su nauticari prosle godine i efekat je tu.
nauticari su aktivniji po tom pitanju, jer gledam sajam nautike popuni dve hale i ceo prostor ispred hale, dok kamperi na sajmu automobila stidljivo se pojave. znam ja da to dosta kosta ali nisu se ni sve jahte na sajmu nautike prodale, mnoge su labuducama vracene u fabricke magacine, ali bez dobre reklame i prezentacije nema pozitivne racunice
podrzavam projekat, cak predlazem teba pozvati i slovence ka kao sto je pre par godina bio skup kampera pred hotelom moskva i mislim da je i admin sa svojim kamperom ucestvovao, cak i tad su slovenci bili, mislim da bi se i sad odazvali pogotovu ako bi gros pozvao preko njihovog foruma, posto gros sa njima ima dobru saradnju cak su ga posetili na njegovom splavu "gros" kad su krenuli na more
Korisnikov avatar
liiiman
Korisnik
Pridružio se: 10 Maj 2010 11:38

Post od liiiman »

Vidljivost kluba putem Interneta

Moramo da razlikujemo dve stvari:
1) Naša osnovna veb strana.
Ono što treba izmeniti u sadržaju naše osnovne veb strane je slika na kojoj je naš logo i koji bi trebalo promeniti na zvanični logo Camping Club Serbia. Takodje bi trebalo i promeniti/dodati neke stvari u samom kodu stranice kako bi se i na nazivu samog prozora, u kome je učitana stranica, videlo Campig club Serbia, a takodje i poboljšala "vidljivost" preko Internet pretraživača. Ove detalje ću proslediti Igoru kako ne bih opterećivao forum sa detaljima.

2) Naš forum na koji pokazuje link sa naše osnovne veb strane.
U okviru samog foruma treba izmeniti:
# U gornjoj tabeli koja je praktično zaglavlje stranice koju vidimo u prvom redu treba da piše Campig Club Serbia Forum na mestu na kome piše Camping Club Belgrade Forum, a drugi red ne treba menjati (Traveling is the idea, camping is the way...)
# U drugoj tabeli (ona u kojoj su nabrojane kategorije Kamperi, Kamp prikolice, Šatori ...) treba promeniti prvi plavi red i napisati Camping Club Serbia na mesto na kome piše Campig club Belgrade.

Ove promene su minimalno potrebne da se dobije identitet kluba koji treba da imamo, a da se nikako ne govori o pravljenju novih veb stranica i da se ništa ne izgubi na rangiranju u okviru Internet pretraživača, nasuprot trebalo bi da popravimo naš rang na istim.
igor
Site Admin
Pridružio se: 08 Apr 2011 17:58

Post od igor »

Mislim da sam sve ispravio osim slike na naslovnoj strani
Slika

tako da ako je neko vičan grafici (Leo) neka samo prepravi postojecu sliku
i uploaduje je na forum pa cu je postaviti na glavnu stranicu.
Odgovori