PREDLOG REORGANIZACIJE SAJTA KLUBA
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Kratko uputstvo je poslato moderatorima na e-mail adrese koje su date prilikom registrovanja na naš forum.
Poslednja izmena od liiiman u 17 Dec 2012 14:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Trebalo bi u temama: satori, prikolice, i kamperi, da se postavi jedna fiksna tema, koja bi se zvala: "Predstavi sebe i svoj sator", "Predstavi sebe i svoju prikolicu" i "Predstavi sebe i svoj kamper". Tamo covek nabaci nekoliko recenica o sebi, svojoj porodici, svom satoru ili vozilu, nabaci nekoliko fotografija... Mozda bi trebalo i na glavnoj stranici otvoriti temu na primer "Cime kampujem", ili kako su to na http://forum.camping-croatia.com nazvali "garaza clanova". Mada mi to "garaza", ne prilici satorima.
Kad se mora, nije teško.
Nesto u tom smislu sam vec vise puta video na stranim forumima. Nekako uvek ide pod moto "predstavljanje novih clanova",
s`tim sto je podpunjeno sa par fotografija, a teziste su najcesce slike kampera ili kamp prikolice koju taj novi clan poseduje.
Svaki put mi se ucinilo vrlo interesantnim i dopalo mi se. Mislim da Sinbad-ova ideja nije losa.
Dali bi za satore, prikolice i kampere, trebalo otvarati posebne rubrike bas nisam siguran?
Mozda bi jedna zajednicka rubrika za sve bila interesantnija!?
Pozzz........
s`tim sto je podpunjeno sa par fotografija, a teziste su najcesce slike kampera ili kamp prikolice koju taj novi clan poseduje.
Svaki put mi se ucinilo vrlo interesantnim i dopalo mi se. Mislim da Sinbad-ova ideja nije losa.
Dali bi za satore, prikolice i kampere, trebalo otvarati posebne rubrike bas nisam siguran?
Mozda bi jedna zajednicka rubrika za sve bila interesantnija!?
Pozzz........
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Gledam teme ciji sam moderator i nikako da krenem sa nekim izmenama. Eventualno premestanje komentara sa jedne podteme u drugu je naj jednostavnije jer je tu sve jasno. Neke diskusije koje vise nisu aktuelne i ne sadrze nikave informacije treba brisati, i tu je stvar jasna. Problem mi stvaraju komentari koji nicemu ne doprinose temi ili podtemi i koji su ocigledno nepotrebni. Medjutim, njihovim izbacivanjem se remeti prirodni sled komentara u podtemi pa komentari koji sadrze neke elemente, zbog kojih mi se cini da bi trebali ostati, gube pravi smisao i diskusija izgleda nekako sturo. Zato bih voleo da vidim razmisljanja drugih moderatora pa da vidimo do koje "dubine" da idemo sa izmenama i brisanjem onog sto nam se cini suvisnim.
Pozdrav i srecna vam Nova Godina sa zeljom da obidjete puno lepih destinacija bez ijednog gumi defekta.
Pozdrav i srecna vam Nova Godina sa zeljom da obidjete puno lepih destinacija bez ijednog gumi defekta.
Ja mislim da ne treba da se opterećujemo ovim stvarima.
Ako treba nešto izmeniti, neka se izmeni ali samo u slučaju drastičnog kršenja forumaškog ponašanja, ali suština je da treba samo pratititi buduća događanja. Šta je bilo, bilo je. Forum funkcioniše, Naša uloga je korektivna i upućujuća, i treba se kao moderator uključivati samo izuzetno, ponekad, sve ostalo je stvar i volja posetilaca i učesnika, čiju volju uvek treba poštovati.
Pozdrav za Dragana, i pitanje šta bi sa proslavom Nove godine? Supruga i ja smo sa još 4 para rezervisali Bešku, restoran Sidro, platili unapred u evrima, nakon uplate su muzika, klopa i spavanje gratis, crnputi tamburaši na uvce, odosmo na proslavu 31.12. u popodnevnim časovima.
Ako treba nešto izmeniti, neka se izmeni ali samo u slučaju drastičnog kršenja forumaškog ponašanja, ali suština je da treba samo pratititi buduća događanja. Šta je bilo, bilo je. Forum funkcioniše, Naša uloga je korektivna i upućujuća, i treba se kao moderator uključivati samo izuzetno, ponekad, sve ostalo je stvar i volja posetilaca i učesnika, čiju volju uvek treba poštovati.
Pozdrav za Dragana, i pitanje šta bi sa proslavom Nove godine? Supruga i ja smo sa još 4 para rezervisali Bešku, restoran Sidro, platili unapred u evrima, nakon uplate su muzika, klopa i spavanje gratis, crnputi tamburaši na uvce, odosmo na proslavu 31.12. u popodnevnim časovima.
Pa napisi link ljudima. Ocigledno se jos ne snalaze na forumu. Srećna Vam nova!
Poslednja izmena od Sinbad u 01 Jan 2013 15:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Kad se mora, nije teško.
Kako da neke postove iz teme ciji sam moderator prebacim u temu kojoj neki post pripada. Kako bih time zasao u ovlascenja drugog moderatora i mozda mu narusio koncepciju teme treba pronaci nacin kako da to resavamo. Mozda samo da na neki nacin oznacimo postove sa misljenjem gde bi trebalo da budu a da administrator da konacnu formu?
Dragane, mislim da svi moderatori imaju međusobne privatne mejl adrese, dogovori se pojedinačno sa moderatorom, ovim ne treba opterećivati Forum.
Poslednja izmena od sprinter u 25 Jan 2013 13:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Mislim da je ovo problem za sve moderatore kada malo detaljnije proanaliziraju teme pa je i ovo moje pitanje bilo upuceno njima i administratoru da, ako je moguce, zauzmemo generalni stav po kome cemo se se svi vladati a da ne idemo u neka dogovaranja koja bi resavala problem od slucaja do slucaja. Inace kako ja ne mogu da neki post iz teme ciji sam moderator prebacim u temu drugog moderatora isto i taj drugi nece moci da prevuce post iz moje teme u njegovu. Tako da su nam dzaba eventualni dogovori. Inace ja nemam tvoj prrivatni mail a verovatno ni ti moj. Mozda nam admin posalje mejlove.
Pozdrav tebi i tvojima i nadam se da cemo se videti u prolece na prvom okupljanju.
Pozdrav tebi i tvojima i nadam se da cemo se videti u prolece na prvom okupljanju.