Prolećno okupljanje -Novi Sad (9. do 11. jun)

Drage članice i dragi sadašnji i budući članovi kluba,

Pozivamo vas na kamperski skup koji će se održati u Novom Sadu od 9.06. do 11.06.2023. godine.

Osim tradicionalnog okupljanja i kamperskog druženja na koje smo navikli, obilazićemo grad, uživati u slobodnom vremenu, uživati na Štrandu, ploviti Dunavom, podržati napore novosadskih kamperista da se izgradi kamping odmorište, promovisati City turizam uživajući u njemu.

Smeštaj kampera je predviđen na relativno novom parkingu koji se nalazi uz sami Sunčani kej, na svega nekoliko koraka od čuvene novosadske plaže Štrand, Dunava i novosadskih marina.

Na samom parkingu neće biti moguće organizovati standardnu kampersku ponudu poput kupatila, strujnih priključaka i slično ali ćemo se, zajedno sa organizatorima, potruditi da, bez obzira na autonomnost naših vozila u vidu struje, vode i toaleta, obezbedimo izvore struje za vanredne potrebe gostiju, mobilne toalete i slično.

Sa druge strane, sam koncept okupljanja je bogat ponudama, izletima i drugim aktivnostima.

Na naš predlog, prvog dana, tj prve večeri, organizovaćemo panel diskusiju na temu kamperskih potencijala i mogućnosti u urbanim sredinama cele države.

Okvirni redosled dešavanja:

Petak 9.06.

Okupljanje kamperista, slobodno vreme, odlazak na Štrand i druge slobodne aktivnosti, panel diskusija, Otvorena vrata kampera (deo kamperista koji žele, a ne učestvuju na panel diskusiji,prikazuju zainteresovanim novosađanima kampere, kamperske funkcije i opremu);

Subota 10.6.

Defile- organizovana vožnja kamperima kroz Novi Sad, slobodno vreme, organizovani obilazak Novog Sada u dve grupe sa profesionalnim vodičima (peške, bicikl), priprema tradicionalne kamperske zajedničke večere, Igranka (DJ)…

Nedelja 11.6.

Organizovana plovidba Dunavom turističkim katamaranima, obilazak dunavskih rukavaca, plaža i priobalja, zajednički ručak (riblji paprikaš), slobodno vreme.

Tačan redosled sa predloženim satnicama dostavićemo direktno kamperistima koji se prijave za ovaj skup.

Lokacija skupa: https://goo.gl/maps/aoECDi2FQ1UqtM837

Link za prijavu: https://forms.gle/gatcMCW7bsp39jcG7

Kamperski pozdrav!