Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Pa sta znam ... pogledaj i ovo:DraganBGD napisao:Uhtek me sad zbunilo sto sam video na tom sajtu. Kod mene farbichki iz dzipa izlazi
ZUTA ( levi migavac i levo stop svetlo)
ZELENA ( desni migavac i desno stop svetlo)
Danas sam namestio poziciju, levi i desni migavac i samo me buni to kad stisnem shtopaljku svete konstantno oba migavca umesto stopa.
Sutra cu jos da se bakcem i ako nista ne uradim u utorak krecem. Naravno, konsultovao sam i trazio majstore da mi to urade ali svi beze ko djavo od krsta kad cuju da je u pitanju americko vozilo.
Nema druge nego glinericu u ruke pa ispitivanje... To bi trebalo da je uz unimer sastavni deo svakog kampera/prikolice.DraganBGD napisao:Uhtek me sad zbunilo sto sam video na tom sajtu. Kod mene farbichki iz dzipa izlazi
ZUTA ( levi migavac i levo stop svetlo)
ZELENA ( desni migavac i desno stop svetlo)
Danas sam namestio poziciju, levi i desni migavac i samo me buni to kad stisnem shtopaljku svete konstantno oba migavca umesto stopa.
Sutra cu jos da se bakcem i ako nista ne uradim u utorak krecem. Naravno, konsultovao sam i trazio majstore da mi to urade ali svi beze ko djavo od krsta kad cuju da je u pitanju americko vozilo.