Poziv kamperistima
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Pozivamo sve kamperiste iz zemlje i inostranstva da se ukljuce u nas rad i komunikaciju.
Posto smo na pocetku bilo bi nam jako znacajno da se u forum ukljuce iskusni kameristi iz Slovenije, koje ocekujemo da nam dodju u posetu.
Pozdrav za sve kamperiste.
Dusan Krvavac
Predsednik Kamping kluba Beograd
Posto smo na pocetku bilo bi nam jako znacajno da se u forum ukljuce iskusni kameristi iz Slovenije, koje ocekujemo da nam dodju u posetu.
Pozdrav za sve kamperiste.
Dusan Krvavac
Predsednik Kamping kluba Beograd
Izvinjavam se ako sam malo uneo pometnju sa terminima. Ja sam jezicki cistunac i meni jako smeta kada se u govoru upotrebljavaju neodgovarajuci termini. Ali u nasem slucaju imamo reci koje imaju dva znacenja, koja se mogu razlikovati samo na osnovu konteksta . Kamper moze biti i covek koji kampuje i vozilo za kampovanje, pa termin kamperista blize definise coveka koji koristi kamper. Ako imate neki bolji termin predlozite da ga koristimo u nasoj komunikaciji i uopste. Hteo sam da izbegnem inostrane termine koji decidirano definisu vozilo za kampovanje.
Hteo si napisati da si ti upoznao Zakia i Mustanga...admin napisao:Izvinjavamo se forumasima na zastoju koji je nastao zbog promene servera.
Sajam automobila je u toku pa su se tamo upoznali ZAKI, MUSTANG, MARTA ,GLISA, ADMIN.
Nastavljamo dalje sa aktuelnim temama i sugestijama.
Ko nije stigao, sajam radi do srede kada se i zatvara.
Moj komsija pre neki dan kupio Ducato treilera od nekog od vas u BG, pa sam radoznala od koga?
To oko prevoda je jalova rabota, jer godinama ne radim u struci ali engleski koristim solidno.Ako sta treba tu sam
Pozdrav adminu i Glisi i zar ne mislite da ove vase privatne stvari nisu za forum?
Doduse simpaticno je i zanimljivo to peckanje i ako ste se dogovorili da bi podigli posecenost forumu mogu vam reci da je upalilo.He-he!
To oko prevoda je jalova rabota, jer godinama ne radim u struci ali engleski koristim solidno.Ako sta treba tu sam
Pozdrav adminu i Glisi i zar ne mislite da ove vase privatne stvari nisu za forum?
Doduse simpaticno je i zanimljivo to peckanje i ako ste se dogovorili da bi podigli posecenost forumu mogu vam reci da je upalilo.He-he!
Pozdravite Martija i kazite da mu je kamper u odlicnim rukama.Nije daleko tako da ce moci da ga "vidja".A koliko znam Marti namerava da kupi nekog novog, tako ce svima biti lepo.
Komsija Madzic koji je kupio Ducatija letuje s nama na Srebrnom jezeru, pa se nadam Boze zdravlja da cemo tamo biti ceo juli.On inace ima Adria prikolicu koja je u besprekornom stanju ali kamper je EXTRA i to je neka sasvim druga prica.
Drago mi je zbog Vas i Glise.
Komsija Madzic koji je kupio Ducatija letuje s nama na Srebrnom jezeru, pa se nadam Boze zdravlja da cemo tamo biti ceo juli.On inace ima Adria prikolicu koja je u besprekornom stanju ali kamper je EXTRA i to je neka sasvim druga prica.
Drago mi je zbog Vas i Glise.