eBay

Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY

Odgovori
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
Kontakt:

Post od groskamper »

Citajuci neke teme sa drugih foruma ,koji bi mogli da koriste i nama naidjem na interesantan tekst, sa moto bajk sajta ljudi se reklamiraju za nesta sto bi vise nego koristilo svim u Srbiji.
Ima vise razloga za to , osnovni je konkurencija i neverovatan procenat provizije za mnoge uredjaje ( primer su tv aparati pre 20 godina ) za svaki sa naseg trzista mogao si u Nemackoj dva da kupis ! Na koga se ova sramota odnosi neka se prepozna u formatu DELTA ...a mera bi bila kako Velja Ilic daje insrukcije mislim da svi znamo ...
Tekst dakle ide ovako :
Ebay kupovina!!!

Imate mogucnost kupovine sa svih stranih sajtova koji imaju PayPal nacin placanja....

Mozete kupovati odnosno naruciti preko nas sve sto vam je potrebno, a nemate u Srbiji ili je jeftinije.... Sve sto je potrebno da uradite je da nam posaljete link od zeljene stvari na mail adresu.. U najkracem mogucem roku dobicete odgovor koliko vas to sve kosta da stigne na vasu kucnu adresu....

Prednost ovakve kupovine je sto ne morate da brinete o carini, transportu itd... Mi sve odradimo i to vam je uracunato u cenu koju vam kazemo...

Mozete narucivati delove za kola, delove za motore/skutere, mobilne, kamere, foto-aparate, patike, dukseve, trenerke, jakne, satove, sve sto vam padne na pamet...

NAJZASTUPLJENIJI SAJTOVI SU EBAY NEMACKI I ENGLESKI
POSTOJI MOGUCNOST I KUPOVINE IZ AMERIKE

INFORMACIJE NA: ebay_narucivanje@yahoo.com ili pp
Posetite nas sajt: www.ebay-narucivanje.webs.com
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Kontakt:

Post od groskamper »

Slika
Korisnikov avatar
mustang
Korisnik
Pridružio se: 27 Jan 2008 22:16

Post od mustang »

Vrlo zanimljivo, ne znam kakve su cene, da nije neka sitna provizija od 30-40%. Da li je neko već probao da poruči nešto?
Omnia mea mecum porto
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik
Pridružio se: 06 Dec 2009 09:17

Post od sprinter »

Ja čuo za neke ljude iz Velike Plane, isto tako rade preko E bay-a

Videću o kome se radi pa ću pustiti kontakt adrese.

Jedino što sam čuo jeste da se radi o korektnim ljudima.

Pozdrav
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Kontakt:

Post od groskamper »

Citao sam opise na bjbajkersu mislim da naplacuje koliko sam razumeo iz prepiske sa foruma oko 20% ali sa dovozom do kuce , sem toga moze iz Amerike , Kine ... procitajte prepisku sa foruma : http://forum.bjbikers.com/index.php?/to ... e__st__220

A da dodam i ovo danas sam posetio novi sajam ili kako binazvao skup ispred zgrade Poslovnog centra usce Slika
Postoje standovi sa opremom koji su zastupljeni i kod kampera , upravo punpe za vodu tecnosti za wc ,nwma zelene ,osvetljenja , radio i el -tehnickih aparata... Primer cena punpe za vodu za prikolice potapajuca od 1750-2000 ...
Slika
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik

Post od sprinter »

Koliko je Tretford Aqva blue od 2lit?

Ja ga letos u Grčkoj plaćao po 8 eur-a
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Kontakt:

Post od groskamper »

Nisam iskreno pitao za plavu jer imam i rezernu ali nemam zelenu i intersantno da niko nije imao u ponudi plavu od 2 lit. sam platio prosle godine 1500 din
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik

Post od sprinter »

Prošle godine u Carrefour-u u Larissi, na sniženju sam kupio dve boce od po 2lit za ukupno 16eur-a. Tu sam našao i za 5 eur-a lepe alu stolice, budala, kupio samo jednu, kada sam došao ponovo za par dana, nije bilo više nijedne.
Odgovori