Citajuci neke teme sa drugih foruma ,koji bi mogli da koriste i nama naidjem na interesantan tekst, sa moto bajk sajta ljudi se reklamiraju za nesta sto bi vise nego koristilo svim u Srbiji.
Ima vise razloga za to , osnovni je konkurencija i neverovatan procenat provizije za mnoge uredjaje ( primer su tv aparati pre 20 godina ) za svaki sa naseg trzista mogao si u Nemackoj dva da kupis ! Na koga se ova sramota odnosi neka se prepozna u formatu DELTA ...a mera bi bila kako Velja Ilic daje insrukcije mislim da svi znamo ...
Tekst dakle ide ovako :
Ebay kupovina!!!
Imate mogucnost kupovine sa svih stranih sajtova koji imaju PayPal nacin placanja....
Mozete kupovati odnosno naruciti preko nas sve sto vam je potrebno, a nemate u Srbiji ili je jeftinije.... Sve sto je potrebno da uradite je da nam posaljete link od zeljene stvari na mail adresu.. U najkracem mogucem roku dobicete odgovor koliko vas to sve kosta da stigne na vasu kucnu adresu....
Prednost ovakve kupovine je sto ne morate da brinete o carini, transportu itd... Mi sve odradimo i to vam je uracunato u cenu koju vam kazemo...
Mozete narucivati delove za kola, delove za motore/skutere, mobilne, kamere, foto-aparate, patike, dukseve, trenerke, jakne, satove, sve sto vam padne na pamet...
NAJZASTUPLJENIJI SAJTOVI SU EBAY NEMACKI I ENGLESKI
POSTOJI MOGUCNOST I KUPOVINE IZ AMERIKE
INFORMACIJE NA: ebay_narucivanje@yahoo.com ili pp
Posetite nas sajt: www.ebay-narucivanje.webs.com
eBay
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Citao sam opise na bjbajkersu mislim da naplacuje koliko sam razumeo iz prepiske sa foruma oko 20% ali sa dovozom do kuce , sem toga moze iz Amerike , Kine ... procitajte prepisku sa foruma : http://forum.bjbikers.com/index.php?/to ... e__st__220
A da dodam i ovo danas sam posetio novi sajam ili kako binazvao skup ispred zgrade Poslovnog centra usce
Postoje standovi sa opremom koji su zastupljeni i kod kampera , upravo punpe za vodu tecnosti za wc ,nwma zelene ,osvetljenja , radio i el -tehnickih aparata... Primer cena punpe za vodu za prikolice potapajuca od 1750-2000 ...
A da dodam i ovo danas sam posetio novi sajam ili kako binazvao skup ispred zgrade Poslovnog centra usce
Postoje standovi sa opremom koji su zastupljeni i kod kampera , upravo punpe za vodu tecnosti za wc ,nwma zelene ,osvetljenja , radio i el -tehnickih aparata... Primer cena punpe za vodu za prikolice potapajuca od 1750-2000 ...
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt: