Ovo je bio sam start. Uskoro je otkrio da pomoćni točkić na prikolici nije baš praktičan na svom mestu u toku vožnje. Kako je kuka na njegovim kolima prilično nisko, uspeli smo da prvu popravku radimo već posle dvadesetak kilometara (pomoćni točak se iskrivio i udarao svo vreme, pa smo ga skinuli i ispravili)
Put je nadalje protekao glatko.
Ribarska banja, čini mi se, nije baš najidealnije mesto za kampere. Pred sam ulazak u kompleks je veliki betonirani parking (ujedno je i nakoso)

Postoje bazeni sa termalnom vodom (ne izgledaju loše, pogotovu je bilo interesantno pošto je počela da pada kiša)

Odluka je pala da ipak odemo na nama prijatnije mesto - Bovansko jezero:

Kada je pala noć red je bilo da isprobamo nove spoljne sijalice - Led rasvetu:

Od pre nekoliko godina sam prešao na led rasvetu i prilično sam zadovoljan (najviše zato što troše izuzetno malo struje). Sada smo pojačali malo i spoljna svetla pa je zadovoljavajuće
Jutro na Bovanskom jezeru je skoro uvek prelepo:

Nakon još jednog lepo provedenog dana stigli smo kuči odmorni i zadovoljni. Jedino nam je uživanje kvarilo vreme koje se u toku dana promenilo više puta, od sunčanog do izuzetno jakog vetra i pljuska. Tende smo jedva sklopili od vetra, ali merak nema cenu. Tek sada se spremamo za nova krstarenja.
Pozz.