Tek sad spazih mesto za pretstavljanje

Dragan, 36 leta, otac dva maloletna deteta

po profesi reditelj. Bavim se proizvodnjom dokumentarnih filmova, reklamnih i muzickih spotova..... umetnik i sam svoj gazda, sto bi reko moj deda:"TI SI BRE SINKO BUDALA, OD KAD JE UMETNIK ZANIMANJE" a ja mu na to dodam:" DEDA, JA SAM FREE MAN" a deda odgovori:"NEMA VEZE, I DALJE SI BUDALA, DI JE TEBI DA TI NEKO DA MESECHNU PLATU"

Po prirodi sam avanturista, zapravo mogu reci da sam skoro pa pravi primerak nomada

Od nedavno sam sebe pocasti kamp kucicom LMC 790, i napokon poceo da realizujem svoje snove

da veci deo svog veremena provedem u njoj, da putujem gde hocu i kad hocu, da sam slobodan....pocelo je vise da me gusi robovanje nekim stvarima a samim time ponestaje i kreativnost a kad nestane kreativnost onda nestaje i posao a to nije dobro

Tako da kucicu nisam uzeo da bih sa njom otisao negde dva puta godisnje ili da je pretvorim u vikendicu na nekom placu, vec sam je uzeo kao svoj neki kutak, radni rostor na tockovima

i sigurna kuca

za odmor, rad, putovanje....

Ne znam koliki cu problem imati da odem bas svuda sa njom gde se vecina kampera krece jer je duga 9m bez rude + 6m vozilo, verujem da neki od vas mogu savet da mi daju po tom pitanju. Eto toliko od mene za pocetak

Veliki pozdrav svim kamperima, verujem da cu imati prilike sa nekima od vas i licno da se upoznam. Ko zeli moze da me doda za prijatelja na FB, bice mi zadovoljstvo:
www.facebook.com/paradox.live
P.S.
Kad budem ukapirao kako se kache fotke na forumu

ubacicu par fotografija moje kucice kako izgleda unutra, a evo snimka na kojoj se moze da se vidi:
https://www.youtube.com/watch?v=sxmUyJPFb5c