Putopis - Srbija - Vikend u Sisevcu
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
Razmisljah se, al' dzaba. Uz sve zelje da Vas sve upoznam na ovogodishnjem jesenjem okupljanju ipak sam odustao, malo mi je nemoguca misija da onaj put od 5 km izvezem sa 16m duzine ( dzip+prikolica) da izvinete ne napravim neku pizdariju, za dzip se ne bojim al prikolica je mnogo niska i sve je to ogromno za onaj put. Bio sam nedavno u Sisevcccu snimao matrijal za neki dokumentarac i tad sam bio putnickim vozilom i prokomentarisao sam: "KAKVA MUKA NEKOG MOZE DA NATERA DA DODJE OVDE NA IZLET" a nisam ni slutio da cu ja uskoro imati zelju da opet posetim to mesto
@Sokol
Da li je dogovorena sa vlasnikom lokacija gde cemo se smestiti. Prošli put kada smo bili, bilo je poprilično gužve, auta koliko hoćeš. Sam plac nije baš veliki, trebalo bi ga preventivno provizorno ograditi, inače nećemo svi stati i biti zajedno. gazda treba da zna da Nam treba mesta za nekih 15 -16 jedinica, što kampera, što auta sa prikoliocama.
Da li je dogovorena sa vlasnikom lokacija gde cemo se smestiti. Prošli put kada smo bili, bilo je poprilično gužve, auta koliko hoćeš. Sam plac nije baš veliki, trebalo bi ga preventivno provizorno ograditi, inače nećemo svi stati i biti zajedno. gazda treba da zna da Nam treba mesta za nekih 15 -16 jedinica, što kampera, što auta sa prikoliocama.
Pozdrav Sprinter koliko ja znam Svaba je dogoivorio sa gazdom ja nisam bio i neznam kakoje,sobzirom da znas teren verovatno je tako, ja samo vrsim upis preko foruma Svaba dolazi iz Grcke do kraja nedelje pa cu se cuti sa njim i o svemu cu obavestiti sve.Sobzirom da je sezona kupanja prosla i guzve nece biti a i mi stizemo u petak tako da cemo zauzeti mesta koliko nam treba.NASTAVIMO SA PRIJAVLJIVANJEM ZA DRUZENJE-SISEVAC 2013.
Poslednja izmena od Sokol u 11 Sep 2013 21:27, izmenjeno 1 put ukupno.
YU1PSO
Sokol napisao:SPISAK ZA DRUZENJE -SISEVAC 2013.
1.SOKOL-SMEDEREVO-2
. 2.DRAGAN-PIROT-3
3.LIO-PROKUPLJE-2
4.SPRINTER-SABAC-2
5.MICA-SMEDEREVO-4
6.JOVA-SMEDEREVO-2
7.SVABA-VIRINE-2
8.DUSANHY-ZEMUN-3
9.JOCA-BEOGRAD-1
10.DRIVER-BEOGRAD-4
11.POSEIDON-NIS-3
12.RDZORAN-KNJAZEVAC-
13.MUSTANG-NIS-4
14.ALLROUDER-SABAC-2
15.KOLE-N.SELO(NIS)-3
16.JADER-BEOGRAD-4
17.SRDJAN SIMIC
18.LJUBISA-SMEDEREVO-2
Miki - Pančevo
Upisite datum na spisak. Da ne citam celu temu.
Kad je dogovoreno druzenje?
Zanima me i koliko se treba ucipiti, ili svako placa svoje ili se placa nekome od nas??? Koliko po osobi?
Kad je dogovoreno druzenje?
Zanima me i koliko se treba ucipiti, ili svako placa svoje ili se placa nekome od nas??? Koliko po osobi?
Poslednja izmena od Sinbad u 17 Sep 2013 17:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Kad se mora, nije teško.