Odmah prepravljamJader napisao:Posada iz adminovog kampera je @srdjansimic, drugoj posadi ni ja ne znam ime, samo znam da PŽ nije registracija za Požarevac nego za Požegu . Treća posada je @rekreator iz Pančeva.
Putopis - Srbija - Vikend u Sisevcu
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
Lio super prestavljanje clanova. Samo bih ja predlozio da to stavis u temu "clanovi kluba". Mi imamo temu prestavljanje novih clanova pa mozda moze i tamo jer smo nekad svi bili novi. Mozda bi ubuduce novi clanovi mogli da se prestave svojom fotografijom sa kamp jedinicom kako bi se lakse negde prepoznali.
Poslednja izmena od Dragan u 30 Sep 2013 18:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Slažem se sa tobom, ali... Uvek ima jedno ali što...Dragan napisao:Lio super prestavljanje clanova. Samo bih ja predlozio da to stavis u temu "clanovi kluba". Mi imamo temu prestavljanje novih clanova pa mozda moze i tamo jer smo nekad svi bili novi. Mozda bi u buduce novi clanovi mogli da se prestave svojom fotografijom sa kamp jedinicom kako bi se lakse negde prepoznali.
Šalim se naravno. Iako sam stariji član ovog kluba nisam moderator, pa to prepuštam moderatorima, Mislim da slike treba da ostanu u ovoj temi, a da se ponove u novoj temi: "Članovi kluba CCS"
Pozdrav Dule da znas da si nam nedostajao i kao Dule i kao predsednik ne zameri nista samo sam preneo konstataciju i misljenje drugih,dao si obrazlozenje i nema problema,VELIKI KAMPERSKI POZDRAV ZA SVE VAS.Sto se tice mog angazovanja u klubu trudi cu se da uvek budem od koristi.Nesmemo zaboraviti ito da si ti osnivac CAMPING CLUBA.
YU1PSO
Mi kamperi treba da gajimo duh tolerancije.
Lepo je rečeno, druženja su dobrovoljna. Kome se sviđaju on će na njih doći bez obzira na sve svoje obaveze, kome se ne sviđaju on neće doći bez obzira na svo slobodno vreme koje tada ima.
Nema tu ljutnje,a niti komentarisanja, a po meni niti potrebe za bilo kakvim pravdanjem.
Svako ko želi da bude na druženjima je dobrodošao, a uopšte ne treba zameriti onima koji nisu došli, naročito što se radi o neformalnim druženjima, druženjima bez obaveza, u prirodi, uz muziku, i istomišljenike, što bi rekli za merak.
Svi treba da poštujemo različitosti, ne dajmo da se izgubi ona opuštena, prijatna i prisna atmosfera koja karakteriše dosadašnja druženja.
Lepo je rečeno, druženja su dobrovoljna. Kome se sviđaju on će na njih doći bez obzira na sve svoje obaveze, kome se ne sviđaju on neće doći bez obzira na svo slobodno vreme koje tada ima.
Nema tu ljutnje,a niti komentarisanja, a po meni niti potrebe za bilo kakvim pravdanjem.
Svako ko želi da bude na druženjima je dobrodošao, a uopšte ne treba zameriti onima koji nisu došli, naročito što se radi o neformalnim druženjima, druženjima bez obaveza, u prirodi, uz muziku, i istomišljenike, što bi rekli za merak.
Svi treba da poštujemo različitosti, ne dajmo da se izgubi ona opuštena, prijatna i prisna atmosfera koja karakteriše dosadašnja druženja.
-
- Korisnik
- Pridružio se: 02 Avg 2011 14:20
Mi smo se divno proveli I zelim da ovom prilikom se zahvalim Adminu Duletu sto nam je omogucio da na pravi nacin dozivimo nase prvo druzenje sa kamperom Drustvo je bilo fantasticno, atmosfera divna I uopste cela moja porodica zadovoljna Nadamo se da cemo se u skorije vreme druziti ponovo. Naravno hvala Miletu I Neni na gostoprimstvu.
sa malim zakasnjenjem dodacu i ja svoj skromni doprinos u prezentaciji sisevca uz osvrt na jako dobru organizaciju domacina mileta i nene i veliku zahvalnost na ulozenom trudu da bi nam skup kampera 100% uspeo
kao sto su kolege vec sve lepo opisale u slici i reci nema se tu sta dodati, jedino cu dodati neke slike uz kratak opis
ribnjak na velikom imanju (povrsini)
veliki ribljak zahteva i dosta truda za odrzavanje, uzima vodu iz recice crnice i kad je susni period kao sto je bilo prethodno leto smanjuje protok vode u bazenima za uzgoj pastrmke. jedan podatak koji sam cuo od radnika dok sam cekao da ocisti ribu koju sam "upecao" je da temperatura vode je u letnjem periodu 13 stepeni a zimi 8 stepeni nikad ne zaledi sto je za uzgoj pastrmke idealno
ekipa speologa koja je istrazivala pecinu i sto rece jader nije nasla drekavca
expedicija na vrhu svog zadatka
jezero bogato (poribljeno) ribom gde je dozvoljeno pecanje uz dnevnu dozvolu koju izdaje uprava ribnjaka koja je i vlasnik jezera. paznju su mi privukli pecarosi sa ogromnim stapovim ~10m i osloncim za iste kad skidaju ribu sa udice
u ribnjaku smo primetili i kalifornisku zlatnu pastrmku i ima ih i zavidnom broju
riba je taj dan radila kao nikad pa smo imali zavidan ulov
uz fenomenalne utiske koje smo poneli sa druzenja strpljivo ocekujemo sledece druzenje nadam se u jos vecem broju jer udruzenje nam se siri i svaki put nas je sve vise i vise na skupovima sto je dobro
kao sto su kolege vec sve lepo opisale u slici i reci nema se tu sta dodati, jedino cu dodati neke slike uz kratak opis
ribnjak na velikom imanju (povrsini)
veliki ribljak zahteva i dosta truda za odrzavanje, uzima vodu iz recice crnice i kad je susni period kao sto je bilo prethodno leto smanjuje protok vode u bazenima za uzgoj pastrmke. jedan podatak koji sam cuo od radnika dok sam cekao da ocisti ribu koju sam "upecao" je da temperatura vode je u letnjem periodu 13 stepeni a zimi 8 stepeni nikad ne zaledi sto je za uzgoj pastrmke idealno
ekipa speologa koja je istrazivala pecinu i sto rece jader nije nasla drekavca
expedicija na vrhu svog zadatka
jezero bogato (poribljeno) ribom gde je dozvoljeno pecanje uz dnevnu dozvolu koju izdaje uprava ribnjaka koja je i vlasnik jezera. paznju su mi privukli pecarosi sa ogromnim stapovim ~10m i osloncim za iste kad skidaju ribu sa udice
u ribnjaku smo primetili i kalifornisku zlatnu pastrmku i ima ih i zavidnom broju
riba je taj dan radila kao nikad pa smo imali zavidan ulov
uz fenomenalne utiske koje smo poneli sa druzenja strpljivo ocekujemo sledece druzenje nadam se u jos vecem broju jer udruzenje nam se siri i svaki put nas je sve vise i vise na skupovima sto je dobro
Poslednja izmena od driver57s u 06 Okt 2013 22:38, izmenjeno 1 put ukupno.