Putopis - Nemacka - 10.2013
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
-
- Korisnik
- Pridružio se: 22 Avg 2013 16:17
Za one koje put nanese u Nemacku,evo predloga gde bi trebalo obavezno da se svrati,u pitanju je mesto Village 66-ti izlaz sa auto-puta 3 na 100km pre Frankfurta nalazi se ogroman kompleks namenjen bas svima koji vole kampovanje.Na raspolaganju je veliki BESPLATAN parking sa BESPLATNOM strujom,tu se nalazi i velika,izuzetno posecena prodavnica sa delovima i kamp opremom ne propustite priliku da svratite.Evo i nekoliko fotografija
Poslednja izmena od Sanja Obrenovac u 12 Okt 2013 19:06, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Korisnik
Mislim da slike mogu da se upload-uju u JPEG, PNG ili GIF formatu, a prilikom odabira veličine uzmeš 640x480.
Ovo se odnosi samo na upload slika preko foruma, po meni je to i najlakši metod, otvoriš poseban prozor sa Upload slika , biraš slike, biraš rezoluciju i samo kopiraš.
Što se kamper parkinga tiče okači koordinate ako imaš.
Ovo se odnosi samo na upload slika preko foruma, po meni je to i najlakši metod, otvoriš poseban prozor sa Upload slika , biraš slike, biraš rezoluciju i samo kopiraš.
Što se kamper parkinga tiče okači koordinate ako imaš.
-
- Korisnik
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Odlicno mesto za odmor, posto planiramo u prolece na put po Evropi pa mozda i svratimo, pronasao sam kordinate :Sanja Obrenovac napisao:Za one koje put nanese u Nemacku,evo predloga gde bi trebalo obavezno da se svrati,u pitanju je mesto Village 66-ti izlaz sa auto-puta 3 na 100km pre Frankfurta nalazi se ogroman kompleks namenjen bas svima koji vole kampovanje.Na raspolaganju je veliki BESPLATAN parking sa BESPLATNOM strujom,tu se nalazi i velika,izuzetno posecena prodavnica sa delovima i kamp opremom ne propustite priliku da svratite.
N 49.773137
E 9.580244