Komunikacija na Forumu
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Ne bih se baš složio, i dalje su prisutni. evo primera.groskamper napisao:odradjenoo
http://campingclubbelgrade.org/upload/v ... 028#p12028
Meni i dalje iskaču prozori
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Linkovi koji su u postovima sam razumeo da su uljezi pa sam obrisao poruke addme i banovao ga takodje , njegova email adresa je takodje bila sumnjiva i drugacija pa sam poput unazad mozda 50. slicnih eliminisao . ukoliko postoji jos neki recite a ako je addme ok vraticu ga kao aktivnog clana . Sve se moze !
Addme je loš. Samo i dalje vidim da je aktivan kao član.
Ne vidim razlog zašto nije izbrisan.
Meni i dalje izleću prozori sa sajtovima.
Ne vidim razlog zašto nije izbrisan.
Meni i dalje izleću prozori sa sajtovima.
Poslednja izmena od sprinter u 08 Feb 2014 23:01, izmenjeno 1 put ukupno.
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Ja verovatno nešto ne razumem.
@Gros. evo primera. Ako si sa Foruma izbrisao člana Addme kao što kažeš, kako se onda na naslovnoj strani foruma vodi da je on i dalje upisan kao najnoviji član. Meni tu nema logike.
Ako si mu zaista izbrisao nalog, onda ne bi smelo da ostane ni njegovo korisničko ime. Ja sam i sad mogao da pristupim njegovom nalogu.
A i dalje su prisutni linkovi...
@Gros. evo primera. Ako si sa Foruma izbrisao člana Addme kao što kažeš, kako se onda na naslovnoj strani foruma vodi da je on i dalje upisan kao najnoviji član. Meni tu nema logike.
Ako si mu zaista izbrisao nalog, onda ne bi smelo da ostane ni njegovo korisničko ime. Ja sam i sad mogao da pristupim njegovom nalogu.
A i dalje su prisutni linkovi...
Verovatno da taj clan vise nece moci da se uloguje jer je izbrisan iz baze sajta (ako je to uradjeno), a poruke ostaju na forumu dok se pojedinacno ne obrisu, kao i obavestenja sajta (npr. koji je clan zadnji registrovan i slicno).
Brisanje naloga ne povlaci za sobom i brisanje svega sto je u vezi sa tim clanom, obicno je tako.
Brisanje naloga ne povlaci za sobom i brisanje svega sto je u vezi sa tim clanom, obicno je tako.
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
banovan je i kad zeli nesta da napise jednostavno mu too nije moguce po podacima , poruke se posebno brisu i mozda je preostala jos koja pregledacu.
Ako ga obrisem kao clana on moze ponovo da se pojavi , ali ako ga banujem , sajt prepozna njegov mail i ostale podatke i ne dozvoljava mu pristup tako da od ove dve opcije jace sredstvo je ban .
Pregledao sam sve poruke koje je on i preostalih par gore navedenih "clanova " vrsljalo po sajtu i ocistio , eto toliko a ako treba jos sta , samo javljaj te vidis kako su se izvestili ... ccc
p.s.I obrisao sam ga !
Ako ga obrisem kao clana on moze ponovo da se pojavi , ali ako ga banujem , sajt prepozna njegov mail i ostale podatke i ne dozvoljava mu pristup tako da od ove dve opcije jace sredstvo je ban .
Pregledao sam sve poruke koje je on i preostalih par gore navedenih "clanova " vrsljalo po sajtu i ocistio , eto toliko a ako treba jos sta , samo javljaj te vidis kako su se izvestili ... ccc
p.s.I obrisao sam ga !