Predlozi - Majsko okupljanje u Beogradu
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
Sprinter, ovo vreme je nepredvidljivo. Jutros je osvanuo suncan dan a dva sata nakon toga kisa koja jos uvek traje. Lio je pozurio na prvomajski uranak jer je lep dan, kako kaze, a sada citam u novinama da je dobar deo Nisa poplavljen od kise. Secas se da je i prosle godine vreme bilo ubi boze a imali smo srecu da je okupljanje proteklo super. Zato prognozu u ovom trenutku treba izbaciti iz razmatranja.
Dule, ima li kakvog alternativnog prenocista na mestu okupljanja? Poveo bih,eventualno, nekoliko potencijalnih kampera koji nemaju adekvatnu opremu za lose vreme.
Dule, ima li kakvog alternativnog prenocista na mestu okupljanja? Poveo bih,eventualno, nekoliko potencijalnih kampera koji nemaju adekvatnu opremu za lose vreme.
Poslednja izmena od Dragan u 01 Maj 2014 18:02, izmenjeno 1 put ukupno.
- ljubomir372
- Korisnik
- Pridružio se: 19 Dec 2012 18:11
- Kontakt:
- ljubomir372
- Korisnik
- Kontakt:
Pozdrav svima, ja sam iz Obrenovca i imam kamp prikolicu od skoro. Sredio sam je i registrovao. U pitanju je mala prikolica od poliestera Poljske proizvodnje. Bio sam za 1. maj u Nautickom selu sto mozete videti na slikama koje je neko okacio ( manja prikolica je moja). Da ne davim...hteo sam i ja da dodjem 30. maja u Nauticko selo pa sam hteo da pitam treba li gde da se prijavim posto sam postao kamper pre dve nedelje. Pozdrav!
Na pocetku svake strane foruma postoji u prvoj liniji crvenim slovima ispisano" Prijave za majsko druzenje 2014 g." Klikom na polje otvara se spisak gde se treba upisati i time je sve zavrseno. Skrenuo bih paznju i prijavljenim clanovima u ovoj temi a koji se nisu stavili na spisak da to urade kako bi imali bolji uvid u broj prijavljenih ucesnika skupa.
Dule ne pises nista o tome dokle se stiglo sa organizacijo. Hvala na pozdravu.
Dule ne pises nista o tome dokle se stiglo sa organizacijo. Hvala na pozdravu.
Dragane, nema šta da se piše, bar dok ne zatvorimo Prijave. Verovatno ćemo zaključiti spisak za druženje negde oko 21-22.05.
Ja ću za iduće nedelje otići do Nautičkog sela čisto da preciziramo još neke detalje oko dečijeg menija za večeru i tog izleta koji smo planirali za nedelju.
I ja ću zamoliti sve članove koji su pisali u temi, odnosno prijavili svoj dolazak, a nisu se upisali u Prijave da to učine.
Ja ću za iduće nedelje otići do Nautičkog sela čisto da preciziramo još neke detalje oko dečijeg menija za večeru i tog izleta koji smo planirali za nedelju.
I ja ću zamoliti sve članove koji su pisali u temi, odnosno prijavili svoj dolazak, a nisu se upisali u Prijave da to učine.
- ljubomir372
- Korisnik
- Kontakt:
'bro jutro. Nemam tacnu informaciju, ali sudeci po vodostaju Save kod Brankovog mosta, Nauticko Selo je ili vec potopljeno ili ce to biti u par narednih sati ako se ovo cudo sa nebesa nastavi. Organizatori bi stvarno trebali da razmisle o rezervnoj lokaciji ili o odlaganju skupa za neki kasniji period.
pozdrav
pozdrav