dragi forumaši potreban mi je predšator za kamp prikolicu kip-390 deluxe 1984god dali neko ima nekih saznanja gde bih ga mogao nabaviti i po kojoj ceni zaj.bo me prodavac dao mi naki od 220cm a to mi je kratak mada može da posluži dog nenabavim veći pa bi ovaj prodo
Nabasao juče u Metro-u na agregat od 600w, model Fairline FEG 6502, cena 8.300din, nije skup, pitam se da li može da puni akumulator od 85A i za koje vreme, ili treba kupiti jači?
ljudi ja sam vam dao primer , 4. takta, dakle 1kw cuje se isto ko honda , moze da puni akomulatore i u isto vreme pravi 220v za ostale potrosace, trosi ko upaljac nov 350e
Sprinteru, ja imam isti agregat kao taj "Firline" samo na njemu pise "Tiger". Klasičan, dvotaktni, trosi malo, mesavinu. Kad gorivo u njemu dugo stoji vrlo tesko pali, nema izlaz 12V za direktno punjenje akumulatora. Ja sam ga 2-3 puta koristio i to direktno na 220V instalaciju kampera i dlično je napunio akumulatore za relativno kratko vreme. Busilicu od 550W besprekorno pokreće. Ne preporučujem ga po karakteristikama, već samo po ceni. Ja moj prodajem za 50e a i taj nov nije skup.
Da li poznajes Mila Bosanca iz Sabca a rodom iz Rogatice u Bosni? Ima fabriku namestaja u Sabcu, nekada je imao audio servis i prodavao muzičke instrumente.