Pozdrav svim kamperima.
Da objavim da smo ove godine prvi put porodicno bili na kampovanju u Madjarskom mestu Mako. Istocno od Szegedina oko 35km.
granicni prelaz Djala na kojoj nikada nema guzve radi od 7 - 19h.
Imaju simpatican kamp na obali reke Maros. Za nas cetvoro smo morali da platimo 21eur po danu(dvoje odraslih, dvoje dece,struja i taxe - nije jeftino)
Bili smo 4 dana u kampu i svaki dan uzivali u banji Hogymatikum. Nova banja, perfektno cista i uredna. Dovoljno zanimacija za decu i odraslih.
Na reci Maros imaju uredjenu plazu za kupanje i rentu camaca. Pored toga se nalazi i veliki adrenalin park za ljubitelje pentranja po drvecu.
Sve u svemu prijatno provedeno vreme.
Kamp Mako HU
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
Re: Kamp Mako HU
@sinisasky
Imaš li možda neku sliku, da vidimo uživo kako izgleda kamp.
Ja sam ove godine za Uskrs bio u Segedinu, ušao sam na Kelebiji i otišao do Segedina. Dva puta sam video skretanje za Djalu, drago mi je da je prelaz otvoren do 19,00ha, mislio sam da se radi o malograničnom prelazu , samo za lokalce. Kako doći do Djale, nešto se ne sećam od Subotice da sam video skretanje za ovaj prelaz.
Imaš li možda neku sliku, da vidimo uživo kako izgleda kamp.
Ja sam ove godine za Uskrs bio u Segedinu, ušao sam na Kelebiji i otišao do Segedina. Dva puta sam video skretanje za Djalu, drago mi je da je prelaz otvoren do 19,00ha, mislio sam da se radi o malograničnom prelazu , samo za lokalce. Kako doći do Djale, nešto se ne sećam od Subotice da sam video skretanje za ovaj prelaz.
Re: Kamp Mako HU
ako se dolazi autoputem, onda ici autoputem do horgosa, iskljuciti se za kanjizu, zatim ici prema novom knezevcu i srpskom krsturu posle koga je selo djala i istoimeni prelaz.
posle prelaza, nakon 3-4 km je skretanje za Mako, ima i tabla, a 20-ak km od prelaza je i Segedin.
guzve su uglavnom vrlo retke ....
posle prelaza, nakon 3-4 km je skretanje za Mako, ima i tabla, a 20-ak km od prelaza je i Segedin.
guzve su uglavnom vrlo retke ....