Hvala, Dušane, pokušaću.
Mada, koliko sam razumeo, ja ne mogu to privatno da nabavim. Hoću da kažem, mora da postoji komunikacija proizvođača (ili tog nekog pribavljača dokumentacije) i države, pa oni tek na osnovu te sitne knjige koja bi im bila poslata izdaju to Uverenje ili Akt o saobraznosti.
Ma grozno šta su napravili, stvarno nemam reči.
Vidi firma AM Cert se sertifikovana od strane agencije da izdaje akt o saobraznosti kao i da vrši pregled vozla na osnovu koga agencija daje rešenje odnosno uverenje. Ukoliko AM Cert može od proizvođača da dobavi dokumentaciju, onda može da izda i sertifikat odnosno akt o saobraznosti.
Kamp prikolice kao i sami kamperi nisu masovna ciljna grupa tako da o većini proizvođača ne postoji dokumentacija u Agenciji ili AMSS, zato i služe ove agencije koje koriste validne baze stranih proizvođača i na taj način olakšavaju posao Agenciji za bezbednost saobraćaja.
@Komplikovan
U subotu u Zasavici na proslavi kluba bili su prisutni i predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja, pa sam ih pitao i za tvoj slučaj. Rekli su mi da su prikupili svu dokumentaciju za Tresku i da će za nekih 10-ak dana objaviti na sajtu. Ukoliko ne bude, videćemo da adminom koji ima njihove mail adrese da im se pošalje jedan mail.
Držimo ti palčeve.
Pozz
Dušane, hvala puno na pomoći!!! Tako su i meni rekli u Agenciji kada sam ih zvao telefonom, ali pošto su mi rekli bukvalno - pratite naš sajt, sutra će već možda biti postavljena informacija - pomislio sam da će to biti malo sutra i da je to jedna od osmišljenih rečenica.
I sad uđoh da pogledam broj telefona one agencije koju ste mi prepočili da kontaktiram i videh ovu vašu poruku. Obradovali ste me.
Izveštavaću vas o napretku.
Drugari, novosti iz Agencije http://www.abs.gov.rs/repo/vesti/files/ ... adjana.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Taman ću sve procedure, zahteve, prepiske...da završim do početka naredne sezone. Ali važno je da može!