Vikend Divcibare septembar 2017
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
- ljubomir372
- Korisnik
- Pridružio se: 19 Dec 2012 18:11
- Kontakt:
Vikend Divcibare septembar 2017
Lepo vreme za vikend i gde cemo sta cemo i u dogovoru sa drugom Šukijem izabrasmo Divcbare.Sa posadom iz Sakula smo se našli u Mionici i onda put pod noge.Uspon je baš žestok bogami se šaltalo druga treca više druga i posle dvadesetak kilometara stigosmo u to lepo planinsko mesto.Smestli smo se u centru odmah iza crkve
Uzurpirali smo i jedan letnjikovac posto nam se našao u blizini
Šetalo se oblazila planina pa se i ogladnelo bogami odlucli smo da spremimo sač
Sutradan se opet obilazla okolina cak smo pronasli i izvor
Malo se uzivalo
I pošto je to bio skraceni vikend put pod noge i nazad kuci.U povratku smo dobili poziv da svratimo u Vranic u posetu nasem drugu Igoru naravno takav poziv se ne odbija.
Pri povratku iz Vranica je bilo malo problema posto je kisa padala, na putu šljunak a uspon poprlično velik al se na kraju uspelo.
Sve u svemu lepo proveden vikend zahvaljujem se Šukiju i Bilji na lepom druzenju.
Uzurpirali smo i jedan letnjikovac posto nam se našao u blizini
Šetalo se oblazila planina pa se i ogladnelo bogami odlucli smo da spremimo sač
Sutradan se opet obilazla okolina cak smo pronasli i izvor
Malo se uzivalo
I pošto je to bio skraceni vikend put pod noge i nazad kuci.U povratku smo dobili poziv da svratimo u Vranic u posetu nasem drugu Igoru naravno takav poziv se ne odbija.
Pri povratku iz Vranica je bilo malo problema posto je kisa padala, na putu šljunak a uspon poprlično velik al se na kraju uspelo.
Sve u svemu lepo proveden vikend zahvaljujem se Šukiju i Bilji na lepom druzenju.
Re: Vikend Divcibare septembar 2017
Dva pitanja:
Šuki - Deluje mi odlična stolica na kojo sediš (osma fotografija), gde ste je nabavili?
Jader: Mirinda .... mislim stvarno
Šuki - Deluje mi odlična stolica na kojo sediš (osma fotografija), gde ste je nabavili?
- ljubomir372
- Korisnik
- Pridružio se: 19 Dec 2012 18:11
- Kontakt:
Mirinda je samo maska on svoje flaše drži ispod stola.
Laško je ispod stolaljubomir372 napisao:Mirinda je samo maska on svoje flaše drži ispod stola.
To je iz metroa stolica bio komplet sa okruglim stolom sa staklom i suncobranom koji se stavlja u sredinu stola kroz staklo,nisu lose stolice jedino nisu aluminijumske,i mislim da se jis pojavljuju u metrouliiiman napisao:Dva pitanja:
@šukitaxi
Hvala na informaciji, mislim čak i da sam video taj komplet, ali u Uradisam.
Hvala na informaciji, mislim čak i da sam video taj komplet, ali u Uradisam.
E sad Laško! Potpomažeš privredu deželeJader napisao:Laško je ispod stolaljubomir372 napisao:Mirinda je samo maska on svoje flaše drži ispod stola.
Nemate potrebne dozvole da pogledate prikačene fajlove u ovom postu.
u pravu si ima i u uKradi sam
Evo male dopune sa Divcibara
Nemate potrebne dozvole da pogledate prikačene fajlove u ovom postu.
Šuki jel se to spremaš za takmičenje 100 metara prsno pa si skontao da nema vode u bazenu
Ti stvarno veruješ da se pivo od jelena može napraviti?liiiman napisao:E sad Laško! Potpomažeš privredu deželeJader napisao:Laško je ispod stolaljubomir372 napisao:Mirinda je samo maska on svoje flaše drži ispod stola.
Ako može od jarca sa zlatnim rogovima, može i od jelena
Bas tako al se razocarahJader napisao:Šuki jel se to spremaš za takmičenje 100 metara prsno pa si skontao da nema vode u bazenu