Prolecni skup 2018
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Re: Prolecni skup 2018
Da li je mozda neko obavestio neke kolege oko skupa koji ne citaju forum?Sokol mozda nekog?
Sokol je to preuzeo na sebe, pretpostvaljam da su svi obavešteni.šukitaxi napisao:Da li je mozda neko obavestio neke kolege oko skupa koji ne citaju forum?Sokol mozda nekog?
Odličan je osećaj kad se toliko članova angažuje oko skupa! Ovo je garancija za super atmosferu na skupu.
Ne bi bilo lose da se stavi na prijavu pa da znamo da li su obavesteniJader napisao:Sokol je to preuzeo na sebe, pretpostvaljam da su svi obavešteni.šukitaxi napisao:Da li je mozda neko obavestio neke kolege oko skupa koji ne citaju forum?Sokol mozda nekog?
Ne bih mešao obaveštenje o skupu sa podnetim prijavama. Podneta prijava je određena potvrda i iskazana ozbiljna namera da se dodje na skup. Podnete prijave su najviše namenjene organizatorima i daju im informacije potrebne za pravilnu organizaciju. Od broja učesnika zavisi količina hrane, pića, obezbeđenja alternativnog zatvorenog prostora, muzika , odabir tačne lokacije za kampere i još mnogo sličnih stvari.
Pa upravo zato i kazem,ako su obavesteni i saglasni da se prijave da bi organizator znao priblizno brojno stanje,zato bi trebali da se prijave ili neko da ih prijavi kad vec ne barataju sa tehnikom
Nismo se razumeli, obavešteni i saglasni to da, ali ti si napisao samo obavešteni, zato sam reagovao.
Ja ću obavestiti Tadiju i on će biti obavešten, ali ga neću staviti na listu dok mi ne potvrdi da dolazi.
Ja ću obavestiti Tadiju i on će biti obavešten, ali ga neću staviti na listu dok mi ne potvrdi da dolazi.
Pa ja sam samo taxista
Ne bi bilo loše da se postavi datum susreta u naslovnom delu.
- ljubomir372
- Korisnik
- Pridružio se: 19 Dec 2012 18:11
- Kontakt:
Gorča postoji na naslovnoj strani sajta kluba.
-
- Novi korisnik
- Pridružio se: 01 Nov 2017 01:55
Jos desetak dana do prolecnog skupa,a jos nema konkretnog programa.Ili je to "onako"spontano,pa sta ispadne.Ko zna,mozda je tako i najbolje.Bez ikakvih obaveza i nametanja.A da ne zaboravim,Vise preferiram violinu,al mogu i tamburasi.....
Postovani kolege zbog porodicnih problema nalazim se u Italiju, ali sam obavestio Svabu irekomu da obavesti ostale sa kojima se druzi,Ljubisu i ako smo u istom gradu nisam ga nasao ali on ima internet, ko zeli druzice se sa nama, zelim vam lepo druzenje i lep provod, zao mi je sto nisam sa vama.
YU1PSO
REKREATOR (Miki, Pančevo)
i
RADAR (Vlada, Bgd)
Dolazimo na skup.
Dva kampera sa posadama.
Pozdrav svima.
Vidimo se.
i
RADAR (Vlada, Bgd)
Dolazimo na skup.
Dva kampera sa posadama.
Pozdrav svima.
Vidimo se.
Miki - Pančevo
Ne bi bilo loše da neko od moderatora osveži listu za prijave pa da se pojavi opet na vrhu sajta jer je očigledno da kolege koje ne prate forum redovno ne mogu da se snađu i pronađu mesto za prijave na 4 strani teme "prolecni skup 2018"