Da nije onaj koji je tvrdio da se više nikad neće oglasisi kao admin?
dukkbg napisao:...Ja sam taj covek, Dusan , koji se vise ne pojavljuje na forumu kao admin vec kao dukkbg. p.s. Kada budem u Novom Sadu zvacu te da mi u lice kazes sta te muci.
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
dukkbg napisao:...Ja sam taj covek, Dusan , koji se vise ne pojavljuje na forumu kao admin vec kao dukkbg. p.s. Kada budem u Novom Sadu zvacu te da mi u lice kazes sta te muci.
Dragane, dragao mi je da otvorimo raspravu na ovu temu. Ovo sve treba shvatiti kao konstruktivnu raspravu.Dragan napisao:Molim odgovore na dva pitanja, ukoliko neko zna.
1. Kako da se vrstim vise poruka unazad nego sto je prikazano na pocetnoj strani? Konkretno me interesuje "nelegalna" objava.
2. Moze li se nesto objaviti na forumu ako to pise neregistrovani clan? Ako je neko registrovan na forumu on je legalan clan foruma a samim tim su i sve njegove poruke legalne. Druga je stvar da li nesto treba ili ne treba objaviti. Zato postoje pravila ponasanja na forumu, (trebslo bi da budu vidno dostupa svim clanovima) i moderatori koji treba momentalno da reaguju ukoliko se nesto nepozeljno objavi.
Tako je, samo poslednje poruke s foruma su na Home strani CCS-a, mislim da je možda bolje da se odmah ide naforum i klikne na "nepročitani postovi".ljubomir372 napisao:Ja mislim da je to nemoguće.Osim da uđeš na forum i tamo su ti sve teme koje nisi pročitao obeležene crveno.