GRČKA: destinacije, mesta za odmor i prenoćište, iskustva i

Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin

Odgovori
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
Kontakt:

Post od groskamper »

za Mustanga kad vec imas lepe slike setuj komresiju na 17 ili 19 inca da se lepo vidi lepota
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik
Pridružio se: 06 Dec 2009 09:17

Post od sprinter »

Tako je Gros, slažem se.
Mislim da su one donje slike forografisane negde pri kraju Sartija, prema Sikiji. Tako mi bar liči.
Korisnikov avatar
mustang
Korisnik
Pridružio se: 27 Jan 2008 22:16

Post od mustang »

Nisam primetio da li je neko crtao po staklu ali su razni "crnci" prodavali slike i suvenire od drveta. Bio je na tgu i slikao portrete nas Nislija koji živi u Beogradu. Malo sam žurio pa sam slike smanjio da brže ide...Nema se vremena, evo ispravljam.
Omnia mea mecum porto
Korisnikov avatar
mustang
Korisnik

Post od mustang »

Omnia mea mecum porto
Korisnikov avatar
mustang
Korisnik

Post od mustang »

Nije bas nesto, negde sam zeznuo stvar.
Omnia mea mecum porto
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik

Post od sprinter »

Ja sam 2008-e bio u Sartiju. Negde oko onog mostića , mislim u srednjoj ulici je svako veče jedan mali Inka crtao rukom po staklu, ustvari na više komada stakla koje je ređao jedan na drugi, a između njih je stavljao male sunđerčiće. Sistem mu je da dobije dubinu prostora u slici. Svaka sličica mu je bila sastavljena od bar 3 jednaka oblika stakla koja je posebno iscrtavao i na kraju sve zalepio trakom, tako da je cela sličica debela 1-2cm. Motivi su uglavnom indijanski, po mom ukusu ima dosta šarenila, što vuče na kič, ali je čudo kako čovek crta, bez greške, uglavnom malo koristi četkicu, najviše prste umače u boju i tuče li tuče. Bez obzira na ukuse, zaista je bilo fascinantno gledati ga, a sve vreme dok radi preko Cd-a ide muzika Inka i Indijanaca, a on radi u svom nekakvom ritmu. Ljudi su po 1/2 sata samo stajali i gledali šta radi. Nemam slike sa aparata, nije dozvoljavao da se slika. Imam zato snimke sa kamere, Srbi smo mi brate, samo reci: ne može.
Crnaca je bilo i tada, mislim da su iz Obale Slonovače, tako mi se bar jedan predstavio u razgovoru. Kupio sam luk i strelu sinu, i okačio na zid u stanu.
Korisnikov avatar
mustang
Korisnik

Post od mustang »

Omnia mea mecum porto
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik

Post od sprinter »

Što se tiče slika, mislim da ih trebaš kompresovati na na 320x240, nego bar na 1024x768
Korisnikov avatar
mustang
Korisnik

Post od mustang »

Upravo vam spremam sličice sa Orange beach-a, 8 km od Sartija. Plaža je vrlo interesantna, sva u stenama, pesak između, malo veća gužva ali vredi provesti par dana tu. Ne možete se parkirati bas do mora ali je parking u hladovini, spavanje free u tisini i miru.

http://img341.imageshack.us/img341/1118/orangebeach.jpg
Omnia mea mecum porto
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik

Post od sprinter »

Opet ja zakasnio, sada je dobro
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik

Post od sprinter »

Ala moćno izgleda kamper na donjoj desnoj slici.
Korisnikov avatar
mustang
Korisnik

Post od mustang »

Gledam slike pa se setih Grčkih restorana. Nigde nismo pojeli nesto u kafani za pohvalu, rostilj "mrsav", pice daleko od Niskih. Od muke smo rostiljali na Oranž biču

http://img714.imageshack.us/img714/7861/rostilj.jpg

Čak smo u jednom restoranu vratili kompletan posluženi meni jer je suvlaki bio toliko žilav i slan da ga ni vuci ne bi jeli. Doneli su nam druge porcije koje su nažalost bile jos gore (verovatno namerno ) pa smo demonstrativno morali da napustimo kafanu. Naravno nisu nam nista naplatili, čak i piće koje smo popili.
Poslednja izmena od mustang u 03 Mar 2010 19:12, izmenjeno 1 put ukupno.
Omnia mea mecum porto
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik

Post od sprinter »

Ja sam uglavnom jeo girose, obzirom da ih obožavam, a on je bio dobar u Sartiju. U istoj ulici gde je i ona poslastičarnica o kojoj sam pisao, ima na jednom mestu korektan giros, restoran je sa baštom i plavim drvenim stolicama i stolovima u hladu. Nisam imao zamerki na Giros pitu, kako je oni zovu. Mislim da je cena bila 2E, sa caziki prelivom.
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik

Post od sprinter »

Roštilj je uvek roštilj, još kada je napravljen u domaćoj atmosferi i uz dobro društvo, nema mu mane.
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
Kontakt:

Post od groskamper »

Bravo MUSTANG EXxx to letooo
Odgovori