Putopis - Evropa - Afrika - Kamperom do Maroka 2008.

Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin

Odgovori
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
Kontakt:

Post od groskamper »

Pretrazivanjem po internetu pronadjoh trag nasih ljudi koji su putovali po Evropi kamperom i kao ljudi od pera to negde i zabelezili , siguran sam da ce se naci jos neki trag ili ce se autori pojaviti na nasem sajtu i sami pomoci da dopunimo ovu njihovu avanturu.
Tekst je sa sajta facebook sa ekstra mnogo slika i pocinje ovako:
Priča je sljedeća:
"U proputovanju kroz Evropu, trebali bi, tj. planiramo da prođemo kroz 12 Evropskih zemalja i da napravimo jedan ogroman krug po zapadu našeg poluostrva.
Kilometraža koja će biti napravljena za 25 dana iznosi približno oko 8000 km. Kako je planirano (biće postavljena i mapa plana u narednih nekoliko dana) trebali bi da obiđemo: Rim, Nicu, Barselonu, Valensiju, Afričku državu Maroko (nismo se još dogovorili koje mesto ), Lisabon, Madrid, Saragosu, Paris, Amsterdam, Berlin je pod znakom pitanja, Prag, Beč, Bratislavu, Budimpeštu i da se ekspedicija zavrsi u Banja Luci."

adresa sa koje sam doznao za ovaj poduhvat : http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 177&v=wall
adresa slika 200 fotografija albuma : http://www.facebook.com/photo_search.ph ... 7&view=all
Slika
Poslednja izmena od groskamper u 13 Feb 2011 22:43, izmenjeno 1 put ukupno.
DraganR
Novi korisnik
Pridružio se: 27 Sep 2011 01:27

Post od DraganR »

Cao Gorskikamper. E ovako sve so te zanima sto se tice "proekta" - " Kameprom do Maroka 2008" slobodno pitaj , stojim ti na raspolaganju. Inace za sve ljude koji zele da se provedu vrhunski i da obidju puno , puno vide i upoznaju ovo je pravi nacin... Prelepo iskustvo... I jedna mala ispravka ... Presli smo 10500 km .... :)))
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
Kontakt:

Post od groskamper »

Tako je dobro sto ste se pronasli na nasem sajtu, sad iz prve ruke imamo informacije o ovqkovelikom putovanju za mene bi to bilo putovanje zivota jer sam se do sad kamperom provozao u cugu najvise mozda 4000 km , ovo je i vise nego duplo i verovatno toliko egzoticno.
Jeste li negde publikovakli vase putovanje da mozemo da procitamo mozda neke teh detalje s puta.
Verujem da ce svakako biti pitanja mnogih clanova
Pozdrav
Odgovori