Predlozi - Planovi za 2011.
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
Otvaram temu planiranja putovanja za 2011.
Bilo bi zanimljivo da napisemo sta planiramo ove godine : mesec, okvirni datum, destinacija, broj putnika.
Tako bi mozda jedni drugima dali ideju, mozda bi se udruzili pa bi zajedno putovali, ili .....
Npr.
Admin planira 2011. sledeca putovanja:
Januar - produzeni vikend beogradska izletista, Ada Ciganlija, Kosutnjak, Avala ukupno 4 putnika REALIZOVANO
Februar-11-13. Zlatibor 1 kamper 4 putnika
-24-28.- ski vikend Hermagor Austrija 2 kampera 6 putnika
Mart - 10-14. - Arandjelovac - hotel IZVOR parking 4 putnika
April- 10.-17. - Milano Italija sajam 1 kamper 4 putnika
Maj- 01-03. - Zasavica 2 kampera 8 putnika
Juni- 20.-10.juli Grcka- Halkidiki 2 kampera 8 putnika
Juli- "
Avgust 08-14. - Prag FICC Reli 2 kampera 8 putnika
26-30. - Diseldorf sajam kampera 2 kampera 8 putnika
Bilo bi zanimljivo da napisemo sta planiramo ove godine : mesec, okvirni datum, destinacija, broj putnika.
Tako bi mozda jedni drugima dali ideju, mozda bi se udruzili pa bi zajedno putovali, ili .....
Npr.
Admin planira 2011. sledeca putovanja:
Januar - produzeni vikend beogradska izletista, Ada Ciganlija, Kosutnjak, Avala ukupno 4 putnika REALIZOVANO
Februar-11-13. Zlatibor 1 kamper 4 putnika
-24-28.- ski vikend Hermagor Austrija 2 kampera 6 putnika
Mart - 10-14. - Arandjelovac - hotel IZVOR parking 4 putnika
April- 10.-17. - Milano Italija sajam 1 kamper 4 putnika
Maj- 01-03. - Zasavica 2 kampera 8 putnika
Juni- 20.-10.juli Grcka- Halkidiki 2 kampera 8 putnika
Juli- "
Avgust 08-14. - Prag FICC Reli 2 kampera 8 putnika
26-30. - Diseldorf sajam kampera 2 kampera 8 putnika
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Intersantna tema , upravo sada pravimo plan za leto 2011.
trazim i istrazujem mapu puta za mene veliku avanturu za kojom sam mastao i prizeljkivao .
U medjuvremenu trudicu se mesecno jednom negde da odem , iskoristicu zimu sigurno jos dva puta
-Januar- Kopaonik 7 dana
-Februar- Kopaonik neznam termin
-Mart- Kopaonik neznam termi
-April- jos bez plana
-Maj-Zasavica u drustvu Admina-----nakon toga --------Segedin -Balaton ne znam termin
-Jun-
-Juli- ili ovaj ili avgust mesec je u pripremi puprputovanju Evrope Beograd-Oslo-Pariz-Bec-Beograd .
-Avgust-
Mozda moj plan za 2011. nije precizan na papiru ali plan ko plan stalno se dopunjava i doteruje , svakako bice godina sa puno kilometara . Ovo je treca godina meni koriscenja mog kampera i nakon malih i malo vecih proba plan puta o obilasku Evrope je 100% siguran , ideja je pored zvucnih i velikih gradova koje priznacu nisam imao srecu da posetim , dodali smo nasem planu na tom putu, jezera i akva parkove koje svakako necu promasiti i tako obeleziti leto . Uglavnom mi planovi idu u tom smeru sa kilometrazom oko 5-6000 km kamper mi je relativno spreman i bice do tad , navikli smo se na njega i nekako vec radujemo unapred.
O ovom putu se pisalo i pre ,ali priznacu da je meni samopouzdanje putovanje kamperom tek sad na nivou uzivanja , sto novim kamperistima savetujem da naprave krace male probe , a ovima sto rentiraju kampere i odmah se nadju u takoj situaciji veliku paznju i dobarrrr plan .
trazim i istrazujem mapu puta za mene veliku avanturu za kojom sam mastao i prizeljkivao .
U medjuvremenu trudicu se mesecno jednom negde da odem , iskoristicu zimu sigurno jos dva puta
-Januar- Kopaonik 7 dana
-Februar- Kopaonik neznam termin
-Mart- Kopaonik neznam termi
-April- jos bez plana
-Maj-Zasavica u drustvu Admina-----nakon toga --------Segedin -Balaton ne znam termin
-Jun-
-Juli- ili ovaj ili avgust mesec je u pripremi puprputovanju Evrope Beograd-Oslo-Pariz-Bec-Beograd .
-Avgust-
Mozda moj plan za 2011. nije precizan na papiru ali plan ko plan stalno se dopunjava i doteruje , svakako bice godina sa puno kilometara . Ovo je treca godina meni koriscenja mog kampera i nakon malih i malo vecih proba plan puta o obilasku Evrope je 100% siguran , ideja je pored zvucnih i velikih gradova koje priznacu nisam imao srecu da posetim , dodali smo nasem planu na tom putu, jezera i akva parkove koje svakako necu promasiti i tako obeleziti leto . Uglavnom mi planovi idu u tom smeru sa kilometrazom oko 5-6000 km kamper mi je relativno spreman i bice do tad , navikli smo se na njega i nekako vec radujemo unapred.
O ovom putu se pisalo i pre ,ali priznacu da je meni samopouzdanje putovanje kamperom tek sad na nivou uzivanja , sto novim kamperistima savetujem da naprave krace male probe , a ovima sto rentiraju kampere i odmah se nadju u takoj situaciji veliku paznju i dobarrrr plan .
Mislim da treba planirati unapred jer je uzivanje i u planiranju, pripremama, mastanju. Pored interneta se moze potpuno uziveti u buduce putovanje. Naravno, i improvizacija ima svoje drazi. U svakom slucaju otvorenim planiranjem na forumu, ostavljamo mogucnost da se drustvo poveca. Kao sto cemo Gross i ja uzivati u Zasavici u maju sa jos mozda nekim.
Upravo sam na Avali, emisija !Slike života" , gledam reportažu o Zasavici. Prijatno su me iznenadili rendžeri, svako iz svoje oblasti i odgovornosti dao je vrlo korektan i informativan komentar. Baš je bilo zadovoljstvo gledati ovu emisiju.
Ako sve bude po planu, očekujte kao i prošli put bar 2-3 porodice iz Šapca. Mi bi trebalo sa kamperima da dođemo u Zasavicu, sve zavisi kada će se organizovati druženje na Zasavici, kao i kakvo vreme bude.
Moj predlog je da to ne bude baš 1-og Maja, tada su gužve neviđene.
Pozdrav
Ako sve bude po planu, očekujte kao i prošli put bar 2-3 porodice iz Šapca. Mi bi trebalo sa kamperima da dođemo u Zasavicu, sve zavisi kada će se organizovati druženje na Zasavici, kao i kakvo vreme bude.
Moj predlog je da to ne bude baš 1-og Maja, tada su gužve neviđene.
Pozdrav
Termin cemo jos usaglasiti sa ljudima iz Zasavice, Hteo bi da svi koji mogu budu prisutni na otvaranju kampa tako da se pocetak rada promovise na pravi nacin. Pozvacemo i kolege iz drugih drzava pa da promocija novog kampa bude efektna. U februaru ce biti odrzan Sajam turizma pa cemo konkretizovati ideju. Pozdrav
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Posto sam sada u prilici da odgovorim na pitanje Singera o kampu u Veneciji kratko cu ga opisati u KAMPOVI.
Poslednja izmena od marta u 28 Mar 2011 22:05, izmenjeno 1 put ukupno.