sprinter napisao:Podržavam predlog Admina za novo ime foruma. Ima Nas iz svih krajeva i zaista je dobro da se ime jednog grada ( bilo kog ), ne upisuje . Označavanje države je dobro i zbog posetilaca foruma, domaćih i stranih.
Za Petak, kakav je plan, otprilike u koje vreme da se vidimo, 17.00, 17.30, 18.00ha, ? Kako Zoranu odgovara? On je domaćin.
Pozdrav
Ja nemam nikakvih zamerki ni da ostane ime kao sada a ni da se promeni u srbija. Kako se vecina dogovori, recimo nek admin stavi temu na glasanje. Meni je jedino bitno da i dalje mogu da citam korisne savete od iskusnijih i da podelim neko svoje iskustvo sa drugima. Voleo bih da postoji i posebna tema pod nazivom Kampovi, ( iskustva vezana za kampove ), oglasi ( polovna / nova kamp oprema, kamperi, prikolice , satori itd ). Voleo bih i da bude tema u kojem ce se predstavljati clanovi.
Eto, par predloga
Razlika između dečaka i odraslog muškarca je samo u ceni njihovih igračaka
Što se tiče teme kampovi, i ja sam lako prešao preko osnovne strane Camping cluba Brograd. U njemu postoji posebna tema kampovi. posebna tema putovanja i sl. Treba videti da se one aktiviraju i da se upune sadržajima.
Što se tiče kampova, predlažem da se svaki kamp posebno vidi kao deo teme, kao jedna celina, pa da se prvo obradi generalno kao tema sa svim informacijama i slikama, a da se sva iskustva (pozitivna i negativna) a koja se odnose na njega, nalaze u okviru teme, a ne na nekom drugom mestu. Sve ovo radi preglednosti i brzine dobijanja informacija.
Osim kampova, ovako bi mogli da odredimo i obradimo pojedine regije koje posećujemo.
Pre svega pozdrav svima,a sto se tice promene naziva zasto da ne ako osnivac i vlasnik foruma se sloze.Dosao bih i ja ali deca roditeljski pa ne znam da li cu stici i da nema guzve.Sve odluke koje donesete vecinom glasova dodajte i mene pa u nove radne pobede.Veliki pozdrav od medvedica !!!
Na žalost sigurno neću prisustvovati okupljanju, ali na ovaj način želim da pružim punu podršku svim vašim odlukama. Ovaj forum je pravo blago za nas koji smo zaljubljeni u kampovanje.
profil / licnost /
, zatim cekirati "Koristiti avatar"
i kliknuti na
"Prebaciti avatar-a".
Nakon toga treba uploadovati sliku.
Evo par reci vezano za danasnji mali skup nas 7 koji smo se okupili i napravili mali sastanak cluba .
Moram reci da nam je predsednik bio opravdano odsutan , na putu je u ovom terminu , sem obaveze koju je imao i sam nacin putovanja (kamper vozilom ) ka Milanu opravdava ne dolazak .
Jedan od prisutnih je nas programer i clan cluba u pravom smislu reci (kao vlasnik kamper vozila ) Igor , uz prisutne clanove Leo iz Prokuplja sa suprugom , Randjic Milana, Aleksandar- Sale Dimic ,Sprintera iz Sapca i mene Zorana Nikolica .
Vise nego prijatno drustvo razgovori koji su se kretali po svim temama ipak smo kanalisali na par vaznih tema .
Vise clanova je ideju da se ime kluba "camper club beograd " preinaci u Camper club Srbije istaklo sto opravdava kao potrebu ne naglasavajuci lokalnu ideju vec pokret koncentrisarti sire u okviru nase drzave Srbije . brzo se to konkretizovalo kao cinjenica koja ce otsad biti primenjivana a detalje oko loga i natpisa na logu Beograd graficki preraditi u Srbije . Leo je obecao da ce to uraditi graficke prepravke a Igor to posle izmeniti u sajtu .
Napominjem da se ove izmene desavaju u pravo vreme jer je zadnji rok za preregistraciju odruzenja gradjana koji je dala drzava pa tako ove promene su u zadnji cas uredjene .
Nakon ovih prepravki sledi stampanje nalepnica kluba , clanskih karti i drugog materijala koji je prikladan jednom ovakvom udruzenju.
Sajt bi trebalo modifikovati da se sa prve strane naslovi poput putovanja , oglasi, kampovi postanu aktivni tako sto ce odmah prebacivati na stranice foruma sa novim folderima koji cee se nadodati na ove postojece .
Forum ce dobiti pored dosadasnjih 6 tema imati vise i tako napraviti reda i olaksati snalazenje i pretragu.
Ideja koju treba razraditi je da se postavi aktivan katalog www. movera .com sa idejom da se moze po sifri odredjenog artikla naruciti roba a to bi bilo moguce ukoliko nas klub nacini ugovor sa ovim velikim snabdevacem opreme za potrebe kamper vozila i prikolica .
U razgovorima koji su se poveli ocigledno da je iskustva u putovanju na pretek a pretociti ih u tekst i uputiti i druge clanove ili ljude koji bi sebi zeleli takvu putesestviju ukazalo se kao dobar pravac u radu naseg sajta, uredivsi ga i obogatiti slikama samo je korak i vise , angazovanje Igora i ideje koje smo mu preneli mozda ce vec za neki dan da se vide .
Dogovor je da se poseti Zasavica na dan otvaranja novog kampa 14-15. maja promotivisemo ovaj kamp a i mi se okupimo i provedemo za taj vikend .
tu bi se mogao i dogovoriti neki novi susret i tako jos neke planove za leto.
Bilo je jos tu dosta tema , razmene iskustva sve u svemu prijatan susret i zelja da se nastavi u prvoj sledecoj prilici .
Ukoliko postoji jos neka ideja svakako je iznesite na forumu pokusacemo tako da ucinimo zanimljivijim i korisnim ove nase stranice.
Oho evo rezultata brze nego sto se i moglo predpostaviti Hvala Igore , Za avrtara sad treba napraviti pravu sliku mislim da ce i Mustang da se raduje secam se da je imao zelju da ga postavi pre par meseci
Puna podrška reorganizaciji sajta. Samo malo da ispravim Gros-a. Da ne bi bilo nekih nedoumica, predloženi novi naziv je: "Camping Club Srbije". Zoran je nehotice upisao kao Camper Club Srbije.
Što se tiče naslovne strane, predloženo je i da se sačine tzv. padajući meniji sa podgrupama, radi lakšeg snalaženja, kao i da kada se na naslovnoj klikne na naziv kampovi, putovanja i sl. da se ide direktno na deo foruma sa odabranom temom.
Poslednja izmena od sprinter u 16 Apr 2011 13:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Mislim da bi trebalo da se u naslovnoj strani označi kad ima novih poruka ili nekih drugih novo upisanih sadržaja. To imamo i sada, ali samo u delu foruma.