Dodaj za travel magazin da na stranicama ccbeograd a kasnije Srbija vezano za temu kampovanje s prikolicama i kamperom moze dosta toga iz prve ruke informisati na nasem sajtu...admin napisao:Izvinjavam se za moj previd sa adresom.
Molim CyberKat i Igora da naprave strategiju promocije naseg sajta preko Facebooka i na druge njima znane fore.
Ja upravo sada pisem tekst za novi broj TRAVEL MAGAZINE, sa akcentom na otvaranju prvog savremenog auto-kampa u Srbiji , koji izlazi u maju. Ako imate nesto interesantno za prilog pisite da dodam.
dal je uredu da stavim jedno 10-20 dobrih interesantnih putovanja , ilustovano i sa detaljima na slovenackom i italijanskom jeziku.
Nesta sto rado citam i edukujem se i vise od jednog puta , sledece pitanje u koju rubriku bi to postavio .
Ako je putovanje : nije nase tudja su ( mozda bi i bilo ok!?)
Ako postavimo u Simpatizere , iskreno mi nije jasno sta uopste znaci u kom je to kontekstu naslov.
Voleo bi da admin kaze svoje misljenje o ovim putopisima , do skoro su krasili slovenacki sajt ali novom uredjivackom politikom i prepravkama su se izgubili ( a ja snimio nekad na vreme )