Predlozi - Kuda za vikend
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
Uz mene je supruga, ali i stara dobra prepečenica iz mog kraja i tvdi domaći kulen, nikad bolji. Da Čivijaši mogu da pokažu Erama šta je rakija i uz nju. A ne samo Zlatiborac, Zlatiborac.
Ako neko bude u blizini, poziv otvoren, dobro došao...
Ako neko bude u blizini, poziv otvoren, dobro došao...
Poslednja izmena od sprinter u 10 Mar 2011 21:14, izmenjeno 1 put ukupno.
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Ne nosim ski opremu, ne verujem da ima baš pravog snega na Zlatiboru, prognoziraju 13-15 stepeni. Za svaki slučaj poneću skafander, pa ako bude snega iznajmiću opremu.
U Drvengradu sam bio nekoliko puta, ovaj put hoću da se šetam po Zlatiboru, malo nadišem svežeg vazduha, ostajemo samo par dana - Petak veče, Subota i Nedelja pre podne.
U Drvengradu sam bio nekoliko puta, ovaj put hoću da se šetam po Zlatiboru, malo nadišem svežeg vazduha, ostajemo samo par dana - Petak veče, Subota i Nedelja pre podne.
Poruka za SPRINTER-a
Ja sam za vikend na Vlasinskom jezeru pa ti nazalost ne mogu biti domacin.
Predlazem ti da odes na Adu Ciganliju i parkiras se ispred GOLF KLUBA. Ulaz se placa 250 din i miran si za sve pare 2 dana. Mozes biciklom do Kalemegdana ili prevozom od Radnicke ulice kod Secerane do centra.
Lep provod u Beogradu
Ja sam za vikend na Vlasinskom jezeru pa ti nazalost ne mogu biti domacin.
Predlazem ti da odes na Adu Ciganliju i parkiras se ispred GOLF KLUBA. Ulaz se placa 250 din i miran si za sve pare 2 dana. Mozes biciklom do Kalemegdana ili prevozom od Radnicke ulice kod Secerane do centra.
Lep provod u Beogradu
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Sprinter mudro si odabrao bg .
Kako je subota u najavi za lep dan , a ukoliko odaberes adu mogu ti reci da si udaljen od mene svega 300m hoda , ceo Novi beograd se prevozi camcima na adu i nazad .
Taman dobra prilika da budem domacin i provedem da vidis Beograd s vode , a i za vece se nebi postide .
Nadam se da ces mi se javiti na tel .
Kako je subota u najavi za lep dan , a ukoliko odaberes adu mogu ti reci da si udaljen od mene svega 300m hoda , ceo Novi beograd se prevozi camcima na adu i nazad .
Taman dobra prilika da budem domacin i provedem da vidis Beograd s vode , a i za vece se nebi postide .
Nadam se da ces mi se javiti na tel .
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt: