Okupljanje - Prijavjlivanje za druzenje u ZDRELU.
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
Pozdrav za ekipu u Zdrelu. Zao mi je sto nisam dosao ali sam imao kvar na kamperu. Pukao mi je sraf koji drzi alternator pa sam se jedva dovukao nazad od Botanicke baste do Visnjicke. Cijukao mi je kais neko vreme a ja sam mislio da je zato sto je bio nov pa ce vremenom da legne. Pogresna procena.
Posaljite slike da vidimo gde ste uzivali.
Posaljite slike da vidimo gde ste uzivali.
pa da pocnemo...., evo ja cu pokusati slikom i reci da prenesem deo atmosvere koja je vladala zdrelom ovoga vikendaSokol napisao:Prodje i ovo druzenje bilo je super neka recima i slikom opisu oni koji su bili....
prvo zelim da pohvalim SOKOLA koji je kao organizator ovoga skupa od mene dobija najvisu mogucu ocenu, jer sve je bilo izvanredno isplanirano, prezentovano i realizovano, bez i jednog propusta u hodu
naravno sve pohvale i za vlasnika zdrela gazda GILETA koji nas je domacinski docekao, po srpskim obicajima: kuvana rakija, domaci med, predjelo sa domacin kacamakom, gulasom, domacim vinom, ..... i to sve u neogranicenim kolicinama iz pucketanje kamina i muziku za stolom (harmonika i gitara). koriscenjem svih raspolozivih bazena otvorenih i zatvoreni uz muziku trubaca na uvce i to sve G R A T I S ! ! !
koliko je veselo bilo privukli smo paznju i interesovanje ministra bozidara djelica, kao i grupi novinara sa stanpanih i elektronskih medija
u slici to je izgledalo ovako:
docek gazde gileta i smotra kamera u novootvorenom kampu sa strujom, vodom, wc om...
prvi red kampera kako su pristizali
jos jedan pogled s cela
naravno tu su kolege iz drugog reda, koji su pristizali i pojacavali ekipu za druzenje
iz drudog ugla
e kad smo se skupili onda je krenula gozba uz muziku
spajaju se stolovi i krecu nazdravljanja uz domace vino, rakiju, i naravno izuzetan gulas
naravno sve to uz pusketanje vatre iz kamina
a u velikom kaminu sprema se naravno sac
posle dobre klope treba calorije sagoreti pa smo svi krenuli pravac bazeni na celu sa organizatorom sokolom, koji je brinuo o svemu i svakom ko je bio na skupu
kupanje na otvotenom bazenu na samo +8 oC i temperaturi vode od +40 oC sa trubacima na uvce je dozivljaj za pamcenje
vesela ekipa koja se odlicno provodila
samo da napomenem ovo je samo deo ekipe jer nisu svi bili u tom trenutku kad je slikano bili u otvorenom bazenu, ali su svi prosli tretman sa trubacima
posle bazena u vecernjim satima drugarsko vece uz spricer, rec po rec.....
razmena iskustava, dozivljaji, saveti i preporuke i sve to do duboko u noc
suma sumaru: vikend odlicno iskoriscen sa lepim uspomenama sa ljudima koji su orjentisani prema prema kampovanju i slobodi kretanja
drugi dan je protekao u presentacijama kampera, patentima vlasnika na svojim vozilima koje su prilagogili svojim potrebama i konforu boravka u njima, pa cak i jednog ucesnika koji je sam napravio kamper za oko 3 meseca i krenuo odmah sa porodicom put italije na test voznju...
nemam slike drugog dana, pa sam ukratko ga opisao
docek gazde gileta i smotra kamera u novootvorenom kampu sa strujom, vodom, wc om...
prvi red kampera kako su pristizali
jos jedan pogled s cela
naravno tu su kolege iz drugog reda, koji su pristizali i pojacavali ekipu za druzenje
iz drudog ugla
e kad smo se skupili onda je krenula gozba uz muziku
spajaju se stolovi i krecu nazdravljanja uz domace vino, rakiju, i naravno izuzetan gulas
naravno sve to uz pusketanje vatre iz kamina
a u velikom kaminu sprema se naravno sac
posle dobre klope treba calorije sagoreti pa smo svi krenuli pravac bazeni na celu sa organizatorom sokolom, koji je brinuo o svemu i svakom ko je bio na skupu
kupanje na otvotenom bazenu na samo +8 oC i temperaturi vode od +40 oC sa trubacima na uvce je dozivljaj za pamcenje
vesela ekipa koja se odlicno provodila
samo da napomenem ovo je samo deo ekipe jer nisu svi bili u tom trenutku kad je slikano bili u otvorenom bazenu, ali su svi prosli tretman sa trubacima
posle bazena u vecernjim satima drugarsko vece uz spricer, rec po rec.....
razmena iskustava, dozivljaji, saveti i preporuke i sve to do duboko u noc
suma sumaru: vikend odlicno iskoriscen sa lepim uspomenama sa ljudima koji su orjentisani prema prema kampovanju i slobodi kretanja
drugi dan je protekao u presentacijama kampera, patentima vlasnika na svojim vozilima koje su prilagogili svojim potrebama i konforu boravka u njima, pa cak i jednog ucesnika koji je sam napravio kamper za oko 3 meseca i krenuo odmah sa porodicom put italije na test voznju...
nemam slike drugog dana, pa sam ukratko ga opisao
zaboravio sam na video materijal, pa evo dopune mog prethodnog posta u slici i muzici, a ostalo je trebalo doziveti
http://www.youtube.com/watch?v=BkW6J3Qx ... ideo_title
http://www.youtube.com/watch?v=BkW6J3Qx ... ideo_title
Pohvala Driveru57s za ovu lepu reportažu sa jučerašnjeg i današnjeg skupa kamperista iz banje Ždrelo kod Petrovca na Mlavi.
Nema se šta mnogo dodati, slike govore sve.
Još jedna pohvala organizatoru skupa tj. našem kolegi Sokolu koji se svojski potrudio i profesionalno organizovao ovo prelepo druženje i naravno gazda Giletu koji je sve to omogućio.
Nema se šta mnogo dodati, slike govore sve.
Još jedna pohvala organizatoru skupa tj. našem kolegi Sokolu koji se svojski potrudio i profesionalno organizovao ovo prelepo druženje i naravno gazda Giletu koji je sve to omogućio.
Omnia mea mecum porto
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt: