Putopis - Srbija - Skijanje na Staroj planini (Babin zub)
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
Na Zlatiboru sam uglavnom u centru, desno od pijace. Tu se parkiraju i autobusi, tamo gde uglavnom volim da stanem ima mesta za još jedno vozilo.
Mesto je odlično, malo sklonjeno. Nekad se parkiram i na samom izlazu iz centra , opet desno, preko puta onog ograđenog dela gde nekad drže konje.
pozdrav
Mesto je odlično, malo sklonjeno. Nekad se parkiram i na samom izlazu iz centra , opet desno, preko puta onog ograđenog dela gde nekad drže konje.
pozdrav
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Nije kao na Kopu ali je jeftinije
Pozdrav svima možda se neko odluči da vidi i ovo skijalište iduće godine
Poslednja izmena od lio u 17 Mar 2011 22:13, izmenjeno 1 put ukupno.
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
ovo su retke slike sa Stare planine , kao skijalista i kako ima jedna staza ona izgleda sasvim ok , ima sirinu i dobar nagib svakako bi bila steta da se izgube fotografije sa sajte . Da li se nesta desilo sa podnozjem staze ima li kakvih restorana klopa pice (jagnje prase ) ili se i dalje sve desava na sredini u hotel Babin zub i planinarskom domu. Jeste li bili samo dnevnu varijantu ili ste konacili ? Bilo bi dobro da napises neku rec kako koliko i sta ima u ponudi kao promoter , valja se zatvoriti ova ski sezona pa nije kasno ili kop ili .... Vidim da su instalirani topovi po stazi jesi li u saznanju da rade po potrebi posto je ski pas i tako ima jos potpitanja ali verujem da ces ti vise o tome .
Slike su fantasticne
Slike su fantasticne
Dnevni ski pas je 850 din (poludnevni 600). Dužina staza je oko 2 Km, ima četvorosed žičaru i sidro. Restoran na početku (ne računam na planinarski dom), samo se polako zatvara sa radom skijališta - oko 16h pa još malo - nema noćnog skijanja. Video sam da osnežavanje radi. Staze su široke dovoljno, jedini problem je deo staze koji je u senci i stalno pod ledom (deo crne staze). Po meni za početnike bi trebalo postaviti još jedno sidro na početku staze - za početnike (klinac se tek uči da skija pa mi je to falilo). Nije kao Kop ali je jeftinije, nema velike gužve, na stazama se ne čeka ili se čeka malo. Manjka malo ponuda, izgleda da će biti bolje narednih godina. Možda sutra idem ponovo (prognoza je da će biti snega) videćemo.
Pozdrav
Pozdrav
Poslednja izmena od lio u 18 Mar 2011 17:33, izmenjeno 1 put ukupno.
dodoatak
po selima na prilazu video sam kafanice i smeštaj sa reklamama CE (prasenCE, jagnjenCE, pivCE...), bilo je dosta bučno (živo), ali nisam svraćao pa neznam detalje...
Ako ih saznam uskoro iz prve ruke - opisaću, ako ne ide toplo vreme, a kako sam i bajker ima prilike da to isprobam i u toku leta
po selima na prilazu video sam kafanice i smeštaj sa reklamama CE (prasenCE, jagnjenCE, pivCE...), bilo je dosta bučno (živo), ali nisam svraćao pa neznam detalje...
Ako ih saznam uskoro iz prve ruke - opisaću, ako ne ide toplo vreme, a kako sam i bajker ima prilike da to isprobam i u toku leta
Malo sam se poigrao i pokušao da u PDF formatu napravim izveštaj o viked putovanju na Staru planinu, pogledajte.
Mnogo je lakše baratati u Wordu tekstom i slikama nego direktno na forumu, fajl se posle obrade snimi u PDF format i okači na neki sajt kao što je www.scribd.com.
http://www.scribd.com/doc/87002429/Vike ... fullscreen
Mnogo je lakše baratati u Wordu tekstom i slikama nego direktno na forumu, fajl se posle obrade snimi u PDF format i okači na neki sajt kao što je www.scribd.com.
http://www.scribd.com/doc/87002429/Vike ... fullscreen
Poslednja izmena od mustang u 28 Mar 2012 08:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Omnia mea mecum porto
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Tako sam i predpostavio, slicno od pre par godina.
Dok se ne pojave svirci nema njima turizma.
Na Kopaoniku se samnom desila ekipa koja je animirala i jos neko drustvo iz hotela pa se zabava desavala 20h dnevno.
Bogami bila je borba za preostala 4h za san.
Dal se secate reklame coca cole imala je u sebi samo jednu recenicu "Sta jos niste probali gos. RAJKOVICU" Vrlo interesantno odradjena desavanja u reklami.
Kako sve nebi bilo idealno vratio sam se na staku , desno koleno je u upalama pa sam juce isao na vadjenje tekucine iz istog , pa se nadam ponovnom laganom koraku. Jedno je sigurno ne zalim ni momenta . . .
Dok se ne pojave svirci nema njima turizma.
Na Kopaoniku se samnom desila ekipa koja je animirala i jos neko drustvo iz hotela pa se zabava desavala 20h dnevno.
Bogami bila je borba za preostala 4h za san.
Dal se secate reklame coca cole imala je u sebi samo jednu recenicu "Sta jos niste probali gos. RAJKOVICU" Vrlo interesantno odradjena desavanja u reklami.
Kako sve nebi bilo idealno vratio sam se na staku , desno koleno je u upalama pa sam juce isao na vadjenje tekucine iz istog , pa se nadam ponovnom laganom koraku. Jedno je sigurno ne zalim ni momenta . . .