Okupljanje - Kampersko okupljanje u maju
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
-
- Korisnik
- Pridružio se: 23 Avg 2009 19:49
Upravo ovih dana se pitam zasto ? Ja sam nov na forumu pa nisam upoznat sa desavanjima u proslosti. Samo se bojim da i ovde nije u pitanju ono " srpsko" Prosto mi je ne prihvatljivo da ljudi kamperske orjentacije mogu nesto zameriti jedni drugima. A sta je u pitanju, stvarno, ne mogu pretpostaviti. Primecujem da su na forumu vlasnici kampera mnogo aktivniji od vlasnika prikolica. Verovatno su izmedju sebe, zbog mobilnosti, ( a zasto i "prikolicari" ne bi bili mobilni) vise povezani pa to ,mozda, ostavlja utisak " grupasenja" Jedna ovakva, kamperska, organizacija samo moze uzdici na visi stepen osnovnu orjentaciju kampera, putovanje, boravak u prirodi i na mestima gde nismo bili, druzenje i opste psihofizicko uzivanje i opustanje. Takodje ne treba zaboraviti ni prakticne razloge kao sto je razmena informacija, pomoc kod obezbedjivanja potrebnih delova i opreme, razmena iskustava i, sto je jako bitno, medju istomisljenicima je mnogo lakse naci drustvo za odredjenu aktivnost.Na primer putovanje do odredjene destinacije. Zato mislim da je druzenje u Grzi prilika da se obnove stara poznanstva, sklope nova, razmene iskustva i nadasve zabavi i dobro provede. Mozda negde i gresim u ovim mojim razmisljanjima jer je moje "kampersko iskustvo" proisteklo kroz boravak u prirodi u okviru planinarskih aktivnosti. Tu se sakupljalo planinara iz raznih krajeva i razlicitih godina i svi su disali kao jedan.
Pozdrav svim kamperima sa satorom, prikolicom i autokaravanom.
Pozdrav svim kamperima sa satorom, prikolicom i autokaravanom.
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Otprilike je ovde negde.
Poslednja izmena od mustang u 24 Apr 2012 18:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Omnia mea mecum porto
Evo malo detalja puta do restorana Koliba, mesto okupljanja je mislim 5-6km dalje , ne može se omašiti.
Evo i linka:
http://www.koliba-grza.co.rs/index.html
Evo i linka:
http://www.koliba-grza.co.rs/index.html
Za Mustanga pitanje:
Vidim na karti da levo pored 1-og jezera ima put koji vodi do manastira.
Kakav je put i kakav je manastir, jeli samo za žene, možemo li i mi ostali da ga posetimo bez bojazni.
Kako li je mesto uz manastir dobilo ime?
Vidim na karti da levo pored 1-og jezera ima put koji vodi do manastira.
Kakav je put i kakav je manastir, jeli samo za žene, možemo li i mi ostali da ga posetimo bez bojazni.
Kako li je mesto uz manastir dobilo ime?
Poslednja izmena od sprinter u 25 Apr 2012 20:04, izmenjeno 1 put ukupno.
E ljudi pratim kako se dogovarate i prosto vam zavidim.
Iz petnih žila se trudim da završim kamper za taj 18.05. ali mi trenutno vreme ne ide na ruku pa je totalno neizvesno da li ću stići da sve završim.
Otvoriću novu temu u Samogradnja da vidite dokle sam dogurao sa izradom kampera.
Bilo kako bilo i ako ne stignem kamperom svakako dolazim u subotu ili nedelju kolima da vas vidim.
Pozz.
Iz petnih žila se trudim da završim kamper za taj 18.05. ali mi trenutno vreme ne ide na ruku pa je totalno neizvesno da li ću stići da sve završim.
Otvoriću novu temu u Samogradnja da vidite dokle sam dogurao sa izradom kampera.
Bilo kako bilo i ako ne stignem kamperom svakako dolazim u subotu ili nedelju kolima da vas vidim.
Pozz.