Pozdrav svima na forumu...
Slucajno sam uz pomoc googla pronasao ovaj forum i koliko vidim jedino mesto gde covek moze naci neku informaciju.
Veoma sam neprijatno iznenadjen kamp ponudom u Srbiji i totalna je katastrofa da ni jedan kamp nema sajt i bilo kakvu normalnu infrastrukturu...
Kampovao sam po svetu jer sam inace motorista i volim sa svrljam svukuda i bez problema odavde sa neta se moze rezervisati kamp na Patagoniji, aljasci i bilo gde a u Srbiji je to nemoguca misija!
Voleo bih ako mozete da mi pomognete oko izbora lokacije za kampovanje...jedno deset dana negde na obali reke gde je moguce kupanje... kuvanje gulasa i rostiljanje...
Isli bi sa 3 satora nas sestoro... nismo trenutno pri nekim parama pa nam ne treba nista extremno fency ali vazno je da ima struja za punjenje mobilnih i voda...
Hvala unapred
Gde na Dunav
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Pošto sam i ja motorista izneću moje mišljenje o spavanju po Srbiji: na većini jezera možeš spavati slobodno bez ulaska u bilo koji kamp. Dovoljno je postaviti šator na mesu koje ti se sviđa. Iz ličnog iskustva najlakše je pitati komšije kako se snalaze za struju, vodu WC i reći će ti. Uglavnom nema problema sve je dostupno (punjenje mobilnih i navigacije ja sam rešio na motoru ugradnjom 12V priključka).
Na Dunavu sam video par kampova, ali neznam uslove, međutim mogu preporučiti Borsko jezero zaista lepo sa svim tvojim zahtevima (naravno i jeftino), kao i Srebrno jezero.
O kampovima kod nas bilo je reči na ovom forumu pa mislim da možeš to pročitati...
Samo da dodam da na Borskom jezeru ima i kamp, ali i hotel gde je spavanje 600 din po osobi (mislim da nigde nisam video jeftinije). Jezero je lepo, ima lepo kupalište, može da se roštilja (mogu da stavim i neku sliku). Na Srebrno jezero je takođe lepo, nalazi se uz Dunav, ima plažu, šetalište, kafiće, kamp, zaista deluje kao da si na moru u Crnoj gori, ali mislim da su cene dosta veće.
Pozz
Na Dunavu sam video par kampova, ali neznam uslove, međutim mogu preporučiti Borsko jezero zaista lepo sa svim tvojim zahtevima (naravno i jeftino), kao i Srebrno jezero.
O kampovima kod nas bilo je reči na ovom forumu pa mislim da možeš to pročitati...
Samo da dodam da na Borskom jezeru ima i kamp, ali i hotel gde je spavanje 600 din po osobi (mislim da nigde nisam video jeftinije). Jezero je lepo, ima lepo kupalište, može da se roštilja (mogu da stavim i neku sliku). Na Srebrno jezero je takođe lepo, nalazi se uz Dunav, ima plažu, šetalište, kafiće, kamp, zaista deluje kao da si na moru u Crnoj gori, ali mislim da su cene dosta veće.
Pozz
Poslednja izmena od lio u 18 Jul 2012 08:21, izmenjeno 1 put ukupno.
Mislim da ima divlji kamp na "Koruški"kod Suseka. Par drugara je godinama išlo na pecanje, ostanu po mesec dana. Nema ništa osim prirode, ali mislim da je u blizini lep restoran i prodavnica gde ima struja voda i sl.
U blizini Golupca, kamp Toma
http://kampovanje.info/kampovi/srbija/d ... lubac.html
Tisa- Izguglaj "Biserno ostrvo" tu se svojevremeno proizvodio "Krokan" vino, omiljeno Josipu Brozu.
U Apatinu takođe ima kamp "Budžak"
Što se tiče drugih lokacija uz Dunav, poseti neki forum pecaroša, verovatno tamo možeš naći još dobrih predloga.
U blizini Golupca, kamp Toma
http://kampovanje.info/kampovi/srbija/d ... lubac.html
Tisa- Izguglaj "Biserno ostrvo" tu se svojevremeno proizvodio "Krokan" vino, omiljeno Josipu Brozu.
U Apatinu takođe ima kamp "Budžak"
Što se tiče drugih lokacija uz Dunav, poseti neki forum pecaroša, verovatno tamo možeš naći još dobrih predloga.
Poslednja izmena od sprinter u 18 Jul 2012 07:45, izmenjeno 1 put ukupno.
Hvala ljudi na savetima... poslao sam mailove za info o Golupcu i Borskom jezeru... valjda ce mi odgovoriti... bas ta dva su mi prvi izbor a nemam mnogo vremena jer krecem u sledecu sredu... idemo motorima...natovareni kotlicima, stapovima i ostalim potrebstinama...
Valjda ce mi odgovoriti neko od ove dvojice ljudi... jer moram da idem u serdjen kamp zbog zenskih osoba koje idu sa nama a i moram da imam struju zbog posla i laptopa...
Valjda ce mi odgovoriti neko od ove dvojice ljudi... jer moram da idem u serdjen kamp zbog zenskih osoba koje idu sa nama a i moram da imam struju zbog posla i laptopa...
Charuga, pogledaj temu" kampovi aktivni u Srbiji". Prosle godine sam bio u kampu na Borskom jezeru i postavio sam par fotografija. Struju i vodu imas a wiraless mislim da nema. Imao sam lap top ali sam se potpuno isklucio iz savremenih tehnologija i samo uzivao u okruzenju. Ako te nesto konkretno interesuje u vezi tog kampa Pitaj.