Zima, zima, e pa sta je, ako je zima nije lav...
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
-
- Korisnik
- Pridružio se: 12 Maj 2011 17:29
"Malo" kasnim sa odgovorima i fotkama... Nikad dovoljno vremena, naročito krajem godine...
Locirao sam se na parkingu ispred ulaza u "Konake". Mesto se moglo naći i iza "Granda", uz put prema Brusu, pored vojnog kompleksa, a "novi" (od prošle sezone) parking sa leve strane puta, naspram ulaza u "Konake" nije bio u funkciji...
Bilo je i free Wi-Fi signala kod "Jat-apartmana", "Granda", "Konaka"...
Locirao sam se na parkingu ispred ulaza u "Konake". Mesto se moglo naći i iza "Granda", uz put prema Brusu, pored vojnog kompleksa, a "novi" (od prošle sezone) parking sa leve strane puta, naspram ulaza u "Konake" nije bio u funkciji...
Bilo je i free Wi-Fi signala kod "Jat-apartmana", "Granda", "Konaka"...
-
- Korisnik
-
- Korisnik
-
- Korisnik
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
-
- Korisnik
-
- Korisnik
-
- Korisnik
-
- Korisnik
- Pridružio se: 06 Mar 2016 21:27
Re: Zima, zima, e pa sta je, ako je zima nije lav...
Iako smo na pocetku letnje sezone,ovo vreme je zkroz"sasavo".Danas me u Beogradu zakacio talas strasnog nevremena,pracen gradom kakvog nisam doziveo za mojih sestdesetak godina.Iako sam bio u kamionu nisam se nimalo prijatno osecao.Gledao sam kako na auta padaju ledene kugle velicine kao breskva-kajsija,koje odskacu i po metar u vis i padaju na tlo citave koliko su cvrste.Na autu "korsi " ispred mene strada zadnja soferka,.Po krovu ne da je dobovalo nego kao da neko bije cekicem od 2 kg.Stigao sam kuci sa vrlo vidljivim uspomenama. Uz put mi je palo na pamet sta bi bilo tek od krova i stranica kampera,ciji je aliminijumski lim sa spoljne strane panela neuporedivo slabiji i meksi od karoserije putnickih ili teretnih vozila.Dokazi danasnjeg nevremena se mogu videti sirom medija,a posebno su nastradala vozila u Pancevu.Jedino da uz nalepnice CCSrbije okacimo na retrovizore i ikone Ilije Gromovnika.Mozda nam se gospod Bog smiluje kad vec vlada nece da kupi protivgradne rakete.
Re: Zima, zima, e pa sta je, ako je zima nije lav...
Da bila je prava katastrofa. Jednom sam imao i ja nesrecu da me zahvati slicno nevreme u tek kupljenom autu. Odlucio sam da polako vozim te sam prosao sa neznatnim ostecenjima za razliku od onih koji su se zaustavili. Nego gledam post iznad Perinog posta i bas mi je zao sto sada nas sajt ne nudi tu mogucnost da fotografije budu sastavni deo posta. Em lepse izgleda em ne moramo da skakucemo po linkovima. Cini mi se da od kako nema te mogucnosti, da nam je i forum postao siromasniji u lepim reportazama.
Nego ovo vreme je postalo prava nesreca za kamp vozilaZato otvaram novu temu " Zastita kamp vozila od grada"
Nego ovo vreme je postalo prava nesreca za kamp vozilaZato otvaram novu temu " Zastita kamp vozila od grada"