delovi za kamp prikolice
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Preprodavci predsatora odredjuju velicinu istog mereci duzinu linije od zemlje do zleba na prikolici pa duz zleba oko prikolice do zemlje na drugom kraju zleba. Kod tebe je verovatno 4,8 m duzina prikolice. Ako je tako onda izmeri duzinu linije i prema njoj biraj predsator.ljubomir372 napisao:Postovanje svima.potrebna mi je tenda iliti predsator za prikolicu duzine 4,8 metara ako neko ima a da nije mnogo skup nek mi se javi.0631121525.
Pozdrav Dragan.
- ljubomir372
- Korisnik
- Pridružio se: 19 Dec 2012 18:11
- Kontakt:
Liiiman, Kad otopli zovem te na pivo, pa da probamo da sastavimo ovaj moj predsator.
Inace skontao sam, da sam sa prikolicom dobio dve tende i jedan predsator. Tende su OK, provukaoo sam ih kroz zljeb, ali nisam postavljao sipke. Sve su sipke na jednoj gomili pa ne znam koje su od cega. Ima i nekih savitljivih. Kontam da su od predsatora.
Jos samo da proverim da li je predsator kompletan i da li je ostecen i pravac na kamapovanje. Inace nemam apsolutno nikakvog iskustva u dizanju predsatora, pa mi je pomoc starijih i iskusnijih kolega kampera od neizmerne vaznosti!
Inace skontao sam, da sam sa prikolicom dobio dve tende i jedan predsator. Tende su OK, provukaoo sam ih kroz zljeb, ali nisam postavljao sipke. Sve su sipke na jednoj gomili pa ne znam koje su od cega. Ima i nekih savitljivih. Kontam da su od predsatora.
Jos samo da proverim da li je predsator kompletan i da li je ostecen i pravac na kamapovanje. Inace nemam apsolutno nikakvog iskustva u dizanju predsatora, pa mi je pomoc starijih i iskusnijih kolega kampera od neizmerne vaznosti!
Kad se mora, nije teško.
-
- Novi korisnik
- Pridružio se: 24 Mar 2013 19:37
Nisi procitao temo od pocetka POgledaj ovde:
http://szavatol.hu/index.php?oldal=alka ... 0k%FCls%F5
Cene su:
za fiksne 6.000 - 20.000 Ft
na otvaranje: 15.000 - 45.000 Ft
1€=295 Ft
Mozda i salju na adresu u CG.
http://szavatol.hu/index.php?oldal=alka ... 0k%FCls%F5
Cene su:
za fiksne 6.000 - 20.000 Ft
na otvaranje: 15.000 - 45.000 Ft
1€=295 Ft
Mozda i salju na adresu u CG.
Poslednja izmena od Sinbad u 04 Maj 2013 15:53, izmenjeno 1 put ukupno.
Kad se mora, nije teško.