Putopis - Srbija - Smak sveta, svi na Rtanj :)
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Mi po danu sa komšijama koji su se baš pravili englezi, tj. nisu pokazali neku posebnu druželjubivost.
Čuvena srpska piramida Rtanj koja je postala i svetski poznata, sramežljivo je pomolila svoj vrh iz guste magle.
U konferencijskoj sali hotela "Milenijum" predavanja su imali naši poznati naučnici i istraživači koji se bave između ostalog i fenomenima sa Rtnja.
Čuvena srpska piramida Rtanj koja je postala i svetski poznata, sramežljivo je pomolila svoj vrh iz guste magle.
U konferencijskoj sali hotela "Milenijum" predavanja su imali naši poznati naučnici i istraživači koji se bave između ostalog i fenomenima sa Rtnja.
Poslednja izmena od mustang u 23 Dec 2012 18:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Omnia mea mecum porto
Treba biti spontaniji, brze odlucivati i biti spreman odmah za pokret. U tome i jeste lepota i car.
Moja supruga i ja smo imali puno takvih susreta i dozivljaja. Svi su nam ostali u lepom secanju
jer su uvek bili puni iznenadjenja. Pa cak i Englezi nisu vise bili „englezi“ kada smo ih usred zime,
ujutro u 8h probudili i digli iz kreveta sa flasom rakije i naterali da „drmnu“ jednu.
Zao mi je za ovaj put da je propusteno, mozda ce sledeceg puta biti drugacije?
Pozz.......
Moja supruga i ja smo imali puno takvih susreta i dozivljaja. Svi su nam ostali u lepom secanju
jer su uvek bili puni iznenadjenja. Pa cak i Englezi nisu vise bili „englezi“ kada smo ih usred zime,
ujutro u 8h probudili i digli iz kreveta sa flasom rakije i naterali da „drmnu“ jednu.
Zao mi je za ovaj put da je propusteno, mozda ce sledeceg puta biti drugacije?
Pozz.......