Dobrodošli u Kamping klub Srbije!

Kamping klub Srbija je formiran sa osnovnom idejom da se pokrene izgradnja internacionalnih kampova na teritoriji Srbije. Trenutno u Srbiji postoji samo nekoliko kampova koji mogu da zadovolje evropske standarde. Beograd ima izvanrednu stratešku lokaciju na evropskim koridorima 7 i 10, koja mu daje veliki tranzitni značaj, ali nema odgovarajuci kamp.

Naša vizija je da se uz podršku turističkih organizacije Beograda i Srbije, Auto-moto saveza i drugih zainteresovanih izgradi lanac kampova koji bi svojim sadržajem nudili turističke i servisno tehničke usluge na evropskom nivou. Povezivanje sa drugim evropskim klubovima, omogućiće Srbiji konstantan priliv poklonika ove vrste turizma i van letnje turističke sezone.

Formiranje kampa, preko evropskih kamperskih organizacija, ušli bismo na sve internet sajtove koje savremeni individualni turista koristi prilikom planiranja putovanja. Putovanje, druženja i upoznavanja ljudi iz različitih zemalja i različitih kultura je naše zadovoljstvo i životno opredeljenje. Omogućimo ljudima nesputanog duha, poklonicima kamping i karavaning turizma da posete Beograd, dok borave u kampu evropskog nivoa.

Ciljevi Kamping kluba Serbia:

  • Okupljanje kampova Srbije u jedinstveni kamping sistem kao deo evropskog sistema.
  • Izrada idejnih projekata za izgradnju novih kampova po evropskim standardima
    ( po sistemu “ključ u ruke” )
  • Predlaganje lokaliteta za nove kampove lokalnim zajednicama u Srbiji
  • Primena evropskih kamping standarda u izgradnji, održavanju i ekološkom statusu kampova u Srbiji
  • Izrada baze podataka domaćih kamping smeštajnih kapaciteta i potencijala

Pobegnite od gradske vreve

Udjite u jedan novi svet, vaš svet. Kreirajte vaša putovanja prema vašim željama, mogućnostima i raspoloženju. Svaki vikend je vaš. Ostavite sat i mobilni kod kuće i uživajte.

Evropa je na točkovima

Krenite i vi. Obiđite mesta o kojima ste maštali, upoznajte zemlje, istoriju, kulturu, ljude. Uživajte u novim ukusima hrane, vina… Budite posebni. Svet ljubitelja kamping karavaning turizma je poseban, pozitivan, druželjubiv, solidaran.

Ne zaboravite!

Kamper/prikolica može biti vaša pokretna kancelarija. Zaboravite na rezervacije hotela, avio-karata, taksija. Odlučite danas, sutra ste već na sajmovima u Milanu, Kelnu, Frankfurtu…