Ja bi, ali je za vikend MOTO - SKUP u Knjaževcu pa... pozvani stelio napisao:BAZEN RADI.........
Hajde na vikend u Sisevac:
1. LIO
2. KOLE
3. DUSAN HY?
4.....
Gde ste bre društvo?
Nema organizacije, dođemo u petak naveče, pa do nedelje naveče.
Putopis - Srbija - Vikend u Sisevcu
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
Kao i na svakom našem druženju bilo je izuzetno lepo i zanimljivo. Bazen je sa toplom vodom, priroda odlična. Evo par fotki:
Više fotografija na FB:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 213&type=1
Pozz
Više fotografija na FB:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 213&type=1
Pozz
Lio je kao i uvek bio brz u postavljanju slika i izveštavanju sa lica mesta.
Sam kompleks je vrlo interesantan i trebalo bi ga svakako posetiti.
Pored prelepog manastira i bazena sa termalnom vodum nalazi se i restoran-prenoćište "Potočara", kao ribnjak sa pastrmkama gde možete kupiti očišćenu pastrmku za 450 din/kg.
Ko voli pecanje, neposredno pored manastira nalazi se i jezero sa nekoliko vrsta ribe. U blizini je prodavnica i česma sa gde možete natankati kamper toplom termalnom vodom.
Sam kompleks je vrlo interesantan i trebalo bi ga svakako posetiti.
Pored prelepog manastira i bazena sa termalnom vodum nalazi se i restoran-prenoćište "Potočara", kao ribnjak sa pastrmkama gde možete kupiti očišćenu pastrmku za 450 din/kg.
Ko voli pecanje, neposredno pored manastira nalazi se i jezero sa nekoliko vrsta ribe. U blizini je prodavnica i česma sa gde možete natankati kamper toplom termalnom vodom.
Omnia mea mecum porto
Oporavio se, kao nov.
Kod Nas kazu, spreman za zenidbu.
U svakom slucaju spreman za nova druzenja.
@Dragan Bilo bi lepo da ste dosli
Kod Nas kazu, spreman za zenidbu.
U svakom slucaju spreman za nova druzenja.
@Dragan Bilo bi lepo da ste dosli
Poslednja izmena od sprinter u 24 Jun 2013 13:54, izmenjeno 1 put ukupno.
Šta bi sa jesenjim okupljanjem u Siso(je)vcu? Zna li se okvirni datum?
Poslednja izmena od Jader u 26 Avg 2013 00:04, izmenjeno 1 put ukupno.
Nekako mi se čini da bi druženje trebalo organizovati negde ili pred kraj Septembra, ili sam početak Oktobra, dok je još toplo. Ipak je teren uz samu planinu, a kada smo bili u Junu na druženju, jesu dani bili topli, ali noći su bile prohladne. Kako postoji lep bazen sa toplom vodom, koji radi do 20-21ha, treba voditi računa da ne dođe do prehlade nakon izlaska sa bazena, jer nema dovoljnonpriključaka za 220v. Zato ko ima agregat, neka ga ponese, za svaki slučaj.