lio napisao:BAZEN RADI.........
Hajde na vikend u Sisevac:
1. LIO
2. KOLE
3. DUSAN HY?
4.....
Gde ste bre društvo?
Nema organizacije, dođemo u petak naveče, pa do nedelje naveče.
Ja bi, ali je za vikend MOTO - SKUP u Knjaževcu pa... pozvani ste
Ma moze i to da se desi, nego rekoh da malo razmrdam prikolicu. Sad sam zamenio mast u tockovima pa ima samo da peva. Nego nekako mi se poteralo da porodicno nikako da se organizujemo pa bih gledao da bar jedan dan vikenda provedemo zajedno.
Pozdrav i prijatno vam druzenje.
Lio je kao i uvek bio brz u postavljanju slika i izveštavanju sa lica mesta.
Sam kompleks je vrlo interesantan i trebalo bi ga svakako posetiti.
Pored prelepog manastira i bazena sa termalnom vodum nalazi se i restoran-prenoćište "Potočara", kao ribnjak sa pastrmkama gde možete kupiti očišćenu pastrmku za 450 din/kg.
Ko voli pecanje, neposredno pored manastira nalazi se i jezero sa nekoliko vrsta ribe. U blizini je prodavnica i česma sa gde možete natankati kamper toplom termalnom vodom.
Nekako mi se čini da bi druženje trebalo organizovati negde ili pred kraj Septembra, ili sam početak Oktobra, dok je još toplo. Ipak je teren uz samu planinu, a kada smo bili u Junu na druženju, jesu dani bili topli, ali noći su bile prohladne. Kako postoji lep bazen sa toplom vodom, koji radi do 20-21ha, treba voditi računa da ne dođe do prehlade nakon izlaska sa bazena, jer nema dovoljnonpriključaka za 220v. Zato ko ima agregat, neka ga ponese, za svaki slučaj.