Putopis - Grcka - Proleće 2013

Predlozi, putovanja i putopisi iz Grčke

Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
Jader
Korisnik
Pridružio se: 14 Avg 2012 00:45

Post od Jader »

admin napisao:Korektan je kamp. Higijena je u redu. Godinama nije nista ulagano a trebalo bi.Medjutim lokacija kampa okruzenje plaza je savrseno. Cisto toplo more i zatvoren ceo kompleks sa lepom marinom i nekoliko hotelskih kompleksa sa bazenima privlace nas godinama. Deca se osecaju kao kod kuce. Konacno je ove godine pun signal mob.telefonije a Wi Fi radi tokom nedelje a za vikend otezano. Nema trenutno guzve koja se ocekuje u avgustu. Mi smo se sinoc vratili u Bgd.
Hvala, svraticu da cujem utiske.
Korisnikov avatar
DusanHY
Korisnik
Pridružio se: 05 Maj 2011 10:31

Post od DusanHY »

Evo i nas da se javimo iz Grčke, trenutno smo u Nea Rodi, i sutra krećemo za Uranopolis, a zatim na Sitoniju. Do pre tri dana smo bili zajedno sa Lio-om i Koletom u Nea Iraklitsi gde nam se pridružio i Forestlander. Na putu za Stavros smo videli Mikija i Olju iz Smedereva, ali su se kretali u suprotnom pravcu (ka Kavali).
Kao što sam reako zadnjih par dana smo proveli na potezu od Olimpijade, Stratonija i Jerisusa, gde ima stvarno neverovatnih plaža pa čak i divljih kampova sa vodom i WC-om i svi su krajnje ljubazni prema kamprestima.
Slike i detaljan opis kad se vratimo i jedno veliko hvala Forestlanderu koji nam je puno pomogao oko opisa mesta i koordinata ovog dela Grčke koji do sada nismo posetili,a tek sad vidim koliko smo propustili.
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik
Pridružio se: 06 Dec 2009 09:17

Post od sprinter »

Ako sve bude u redu, ja u Subotu pre podne krećem.
Spavanje okolina Paraćina ili Prohor Pčinjski. U Nedelju ulaz u Makedoniju i spavanje na Mavrovu. Ponedeljak Bitola, pa Grčka.

@ Jader

Do pre desetak godina i ja sam išao na odmor tako što vozim od tačke A ( odredište) do tačke B ( kamp). Stanem na nekoliko mesta, ali usputno. Sada , čim sednem u kamper, ja sam na odmoru, kilometraža nije bitna ukoliko je podređena odmoru. Zato, bolje obiđi Ohrid, ima šta da se vidi.
Poslednja izmena od sprinter u 18 Jul 2013 23:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Jader
Korisnik

Post od Jader »

sprinter napisao:Ako sve bude u redu, ja u Subotu pre podne krećem.
Spavanje okolina Paraćina ili Prohor Pčinjski. U Nedelju ulaz u Makedoniju i spavanje na Mavrovu. Ponedeljak Bitola, pa Grčka.

@ Jader

Do pre desetak godina i ja sam išao na odmor tako što vozim od tačke A ( odredište) do tačke B ( kamp). Stanem na nekoliko mesta, ali usputno. Sada , čim sednem u kamper, ja sam na odmoru, kilometraža nije bitna ukoliko je podređena odmoru. Zato, bolje obiđi Ohrid, ima šta da se vidi.
Hteo sam svim srcem na Ohrid ali mi je van rute i nemam dovoljno dana na raspolaganju, a inače mi je ovo prvi odlazak u Grčku. Iduce godine ću verovatno put jugozapadne Grčke pa će Ohrid biti usputno stajanje.

Ima li neko savet za noćenje u MK, mislio sam prenoćiti pored jezera Mladost?
Poslednja izmena od Jader u 19 Jul 2013 00:31, izmenjeno 1 put ukupno.
goksi
Korisnik
Pridružio se: 21 Jun 2012 00:26

Post od goksi »

Pozdrav svima i pitanje za Duleta HY ;
Cuo sam od jednog schvabe da je kamp u mestu Nea Iraklitsi izuzetno dobro postavljen i kako se iz njega moze pesaka u 2 razlicita mesta?Posto imam dvoje dece a nemam m.otor moram da trazim kampove iskljucivo blizu mesta, stoga molim ujedno sve koji znaju tako nesto da napisu,bez obzira u kom delu grcke,hvala.
Korisnikov avatar
DusanHY
Korisnik
Pridružio se: 05 Maj 2011 10:31

Post od DusanHY »

@goksi
Postoji jedan kamp na pola puta do mesta Nea Peramos (kamp Paradiso) koji je oko 5 Km od Nea Iraklitse, a drugi je na samom ulasku u Kavalu (Batis kamp). Po meni ni jeadna ni drugi nisu za pešačenje.
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik

Post od sprinter »

Koliko mi se čini, Gros je ili spavao ili boravio uz restoran Romantika, u blizini Velesa.
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
Kontakt:

Post od groskamper »

Gde nadjes veliki parking, ustvari sa dobrim ladom. Romantik ima tako veliki parking i pre kompleksa hotela restorana stanes prespavas pa sutra polako, Solun iz te tacke je na 3 h puta
Korisnikov avatar
Jader
Korisnik

Post od Jader »

groskamper napisao:Gde nadjes veliki parking, ustvari sa dobrim ladom. Romantik ima tako veliki parking i pre kompleksa hotela restorana stanes prespavas pa sutra polako, Solun iz te tacke je na 3 h puta
Onda ću tu prespavati, večera u Velesu koji je blizu pa ujutro via Solun...
lio
Korisnik
Pridružio se: 17 Mar 2011 21:49

Post od lio »

Pоzdrav iz Grčke (trenutno odlazimo iz Asprovalte), sledeće nedelje Sitonija
Kole i Lio
lio
Korisnik

Post od lio »

Forestlander napisao:
lio napisao:- 15, tu smo od Kavale do Soluna dvadesetak dana (bar nedelju dana na Sitoniji)
Pozdravljam pregovore, ako ništa drugo onda što nema ponovo viza, što je najbitnije za naš način putovanja
I ove godine nam se "putevi ukrštaju"...
Ukrstili se i bilo je zabavno, biće i slika
Korisnikov avatar
Jader
Korisnik

Post od Jader »

lio napisao:Pоzdrav iz Grčke (trenutno odlazimo iz Asprovalte), sledeće nedelje Sitonija
Kole i Lio
Do kad ste na Sitoniji?
lio
Korisnik

Post od lio »

Trenutno spavamo u Stavrosu (ima net), od ponedeljka Sitonija - jedno nedelju dana

link:
https://www.facebook.com/lepomir.rakic/ ... 213&type=1
Poslednja izmena od lio u 20 Jul 2013 23:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik

Post od sprinter »

Ja sam jsao u Makedoniju. Prespavacemo na Lukoil pumpi 12km od granice. Sve prepoduke za pumpu, cisto i novo
Korisnikov avatar
Jader
Korisnik

Post od Jader »

lio napisao:Trenutno spavamo u Stavrosu (ima net), od ponedeljka Sitonija - jedno nedelju dana

link:
https://www.facebook.com/lepomir.rakic/ ... 213&type=1
Ajde da objasnite situaciju sa Rubinov rose crna etiketa: Ili ste ga poneli u nenormalnoj količini ili ste ga konzumirali na slamku pošto ga na slikama ima više nego svih vas zajedno :)
Zaključana tema