Predlozi - Putovanja, predlozi i iskustva

Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin

Odgovori
Korisnikov avatar
mustang
Korisnik
Pridružio se: 27 Jan 2008 22:16

Post od mustang »

Da li je neko bio kamperom u Bugarkom ski centaru Bansko? Moji prijatelji su bili kolima i odusevljeni su uslugom, smestajem, hranom ,ski stazama...Ski pas je nesto skuplji nego na Kopaoniku. Cena za pun pansion sa svedskim stolom , jakuzijem, podzemnom garažom i besplatnom vožnjom kombijem od hotela do žicare je 185 evra po osobi. Videli su nekoliko kampera parkiranih na samom vrhu kod gondole, od toga 2 italijanska. Kažu da ima mesta za parkiranje kampera i plaća se 10 leva dnevno.
Omnia mea mecum porto
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik
Pridružio se: 06 Dec 2009 09:17

Post od sprinter »

Ja sam bio u Borovecu, ali isto tako kolima.

Što se tiče kampera, nisam siguran za bezbednost istog u Bugarskoj. Toliko ima priča o provalama i krađama, da zaista treba biti hrabar.
Moja preporuka je da se ide samo na sigurno, odnosno da se ide na obezbedjeni parking u okviru nekog objekta ili hotela, ili da se povede Džeki.
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
Kontakt:

Post od groskamper »

Ljudi sile prirode su jos jednom pokazale da cuda mogu da se dese i kod nas i u krajem januara padne prvi sneg za 2010.
Tako se ukazala prilika da posetim Najblizu nasu planinu DIVCIBARE koliko u subotu pa do ...
Da li ima jos zainteresovanih moze biti pitanje ?
admin
Site Admin
Pridružio se: 22 Nov 2006 10:08

Post od admin »

Javljaj kako je gore. Trebalo bi da ti bude beo vikend. Uzivaj malo i za nas.
Korisnikov avatar
mustang
Korisnik

Post od mustang »

Rado bih ti se pridruzio ali mi je samo nedelja slobodna ovog vikenda. Lep provod!
Poslednja izmena od mustang u 21 Jan 2010 21:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Omnia mea mecum porto
Korisnikov avatar
mustang
Korisnik

Post od mustang »

Neki nas kolega je trenutno na Kopaoniku sa vrlo lepim i novim kamperom (Integrisani Knaus, Himer ili nesto slično ). Ne vidi se bas lepo, pogledjte drugu kameru sa Jatovih apartmana.
Omnia mea mecum porto
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Kontakt:

Post od groskamper »

Nadam se da je tako lep kamper iz Srbije !
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Kontakt:

Post od groskamper »

prelepa planina sa snegom koji pada bez vetra i ne tako velikim minusom, javljam se i preporucujem svima.
POZDRAV

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mustang
Korisnik

Post od mustang »

Uzivaj, slike su super, lep provod! Kako je za parkiranje negde blizu staze?
Omnia mea mecum porto
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Kontakt:

Post od groskamper »

20 METARA, OD staze , ako se opustis mozes da uletis u kamper, jos nesta da dodam ovde se ne isplati mnogo da petljas oko klope jeftinije je da udjes u resoran.
pozdrav
nidacon
Korisnik
Pridružio se: 23 Maj 2011 00:07

Post od nidacon »

Treba li lanci za sneg ili moze bez njih?
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik
Pridružio se: 06 Dec 2009 09:17

Post od sprinter »

Nema mnogo veze sa Divčibarama, ali našao sam ovaj putopis, vrlo je interesantan, vredi ga pogledati,

http://www.youtube.com/watch?v=wk6KJXeO ... onse_watch
Korisnikov avatar
mustang
Korisnik

Post od mustang »

Gros, kako je bilo danas na Divčibarama? Ovde je vreme bilo sunčano, kod tebe?
Omnia mea mecum porto
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Kontakt:

Post od groskamper »

Lance nisam stavljao u dolasku , bio je snezan put sto pokazuju i slike, sneg dobro posut granulacijom i relativno plitak da je granulat na asfaltu odradio stvar.
Ako ovako nastavi u ponedeljak uvece kad sam planirao da podjem nazad, sa ledom i snegom na putu verovatno i sa lancima sledecih 20 km koliko je kriticno.
Jos nesta ovde pored same staze je hotel DIVCIBARSKI ZAMAK ekstra mesto imaju Wireless (koji se slobodno koristi) i izmedju ostalog specifican proizvod : POHOVANI SLADOLED
Naravno da sam morao da probam , a sta je u stvari da li mozete da zamislite !!??
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Kontakt:

Post od groskamper »

Super radila je zicara,ja vozim ski board pa posto se dosta pada bilo bi lepse da je bilo malo vise snega , valjda bi manje bolelo,
Svejedno sunce i belo sve okolo ,pune grane snega, zelja da se proba sve sto nisam zadnji put probao na Kopaoniku koji se topio, je ovaj dan ucinila odlicnim.
Napravi cu video materijal , ali ne ovako brzo ,kuci (primio sam kritike da se manem filmova ,ali ja mislim da ce na kraju Kusturica imati cast da me upozna )
Odgovori