molba vlasnicima kamp prikolica

Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY

Odgovori
pecaros021
Korisnik
Pridružio se: 23 Avg 2009 19:49

Post od pecaros021 »

u Novom Sadu na ribarskom ostrvu ima par mesta i par parkinga gde se može bes problema prenoćiti čak na jednom ima i arterski bunar voda je za piće odatle kupalište štrand 100 m
rođen da peca osuđen da radi
kamper
Korisnik
Pridružio se: 05 Jan 2009 20:50

Post od kamper »

pošto odosmo u ove snegovite dane do pecanja i radnih akcija, da pomenem da sam kao akcijaš gradio savsko jezero i spavao u šatoru ispred kupališta beograd, levo od puta.
inače, kad smo već kod vode, ima li nautičara iliti čamdžija među cenjenim kamperistima?
pecaros021
Korisnik
Pridružio se: 23 Avg 2009 19:49

Post od pecaros021 »

ima li nautičara iliti čamdžija među cenjenim kamperistima?

pa naravno
rođen da peca osuđen da radi
peraseljak
Korisnik
Pridružio se: 14 Nov 2009 23:33

Post od peraseljak »

Ja sam na Djerdapu bio davne 77.Brigada "Dule Karaklajic" iz Lazarevca.Inace sam bio i na dosta drugih SORA.Za sve zainteresovane predlog da pogledaju" BILTEN ORA SFRJ" gde mogu da se vrate u dane mladosti,inace forum je okupio preko 1200 starih akcijasa iz bivse Juge.Vrlo smo aktivni i skupljamo se nekoliko puta godisnje plus privatna druzenja.U ovoj godini Kikinda,Zrenjanin,Subotica,Letenka na Fruskoj Gori,Lisicji jarak,Sarajevo,Rajac...Toliko pozitivne energije na jednom mestu se ne vidja vec dvadesetak godina.Mene su svi upamtili po kamperu i "komori" rostilj,kiseli kupus iz zemljanog lonca,vojnicki pasulj,sac,proja....Tako da sam mnoge vec poceo da "navlacim" na kamper
Moj predlog je da sa dolaskom proleca organizujemo neko zajednicko druzenje i upozanavanje negde u prirodi.Lokaciju cemo vec odrediti,nama bar netrebaju neki posebni uslovi.
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
Kontakt:

Post od groskamper »

Ima i nauticara i camdjija
javljam se pozicija reka Sava Blok 70
splav , gliser ,skuter,i jos jedan elan 401 za oko splava , kad pogledas mala flota vezana na "KANAPU"
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik
Pridružio se: 06 Dec 2009 09:17

Post od sprinter »

Što se tiče akcije Đerdap , ja sam bio 1975-e II smena, Brigada "Vera Blagojević" Šabac, 1976-e Šamac-Sarajevo, 1978-e Kadinjača,
kamper
Korisnik

Post od kamper »

LEPO GROSKAMPER.
MOJA LOKACIJA: STENKA, DONJI PONTON, BARAKUDA 9M SA ZADNJOM NADGRADNJOM.
IZGLEDA, BIĆE ČORBE KAD OTOPLI.
MOTA MI SE IDEJA PICK-UP KAMPERA I VUČENOG GUMENJAKA SA NEKIH DVADESETAK KS. INAČE, VEĆ IMAM
TOYOTU HILUX 2,5 ZA POSLOVNE POTREBE I PRIKOLICU.
KOMBINACIJA VEOMA OTKAČENA. OTVORIĆU NOVU TEMU.
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Kontakt:

Post od groskamper »

pik ap u kamper vidim da je popularno, i valjda zato sto je dva u jedan , sve oko takvih modela je skupo najskuplje sve imaju ali umanjeno !
kamper
Korisnik

Post od kamper »

UKUPNA RAČUNICA JE OKO CENE JEDNOG OSREDNJEG NOVOG KAMPERA, ZNAČI OKO 50.000.
A MOGUĆNOSTI SU ZAISTA VELIKE, AKO SE SVI KUNEMO U AVANTURIZAM.
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Kontakt:

Post od groskamper »

Znas kako sam ja vidim avanturizam , prva voznja kamperom zena i ja se gledamo osluskujemo kako da se legne , stalno se osvrce sta suska , deca iz grada, druga voznja lagano pocinjes da primecujes i okolinu, treca odosmo na Staru planinu stigli smo u 23 h i po danu jeza a nocu tek, usput neradi GPS nema oznacenih puteva , postoji strelica smer kojim se kreces ali nema puta a ni putokaza na GPS-u pa ko indijanci po tragovima , avanturizam sa adrenalinom bio je u vrhuncu kad smo setnjom po snegu oko babinog zuba videli sveze tragove sapa , recimo bernadinac ili kao njegov broj da nosi, samo sto tamo nema kucnih kuca .
Eto tako za avanturizam ne moras do afrike samo se pokreni iz svoje ulice
kamper
Korisnik

Post od kamper »

SVAKA ČAST ZA OPISANE DOŽIVLJAJE. SLAŽEM SE I ZA MRDANJE IZ ULICE.
MEĐUTIM, TREBA POREDITI UPOREDIVE STVARI. SMISAO JE U TOME DA SE NE MOŽE KAMPEROM PO SVAKU CENU I PO SVAKOM PUTU PO KOME TE SRCE VUČE.
A SPAVANJE I OSTALI KOMFOR JE DOVOLJAN, AKO NE I ISTI.
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Kontakt:

Post od groskamper »

Naravno da se ne moze uporediti, kad ti treba kamper jednostavno se natovaris i odes na destinaciju a kad ne auto ucestvuje u poslu i po gradu, da ne govorim koliko pogon 4 x4 ima prednosti . U racionalnom drustvu takve stvari u odnosu na klasicne kombi kampere definitivno ima znacenje, i ako su cifre za tu kvadraturu malo naduvane ne znam imaju li materijalno pokrice
marta
Korisnik
Pridružio se: 22 Nov 2007 21:37

Post od marta »

Ovde mesecima nista pa se odjednom otvore tri-cetiri teme da ne mogu da pohvatam na koju cu stranu. Dobro,krece se bice to jos i bolje.
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Kontakt:

Post od groskamper »

Svinjski grip pa ljudi sede kuci nad racunarom
Korisnikov avatar
mustang
Korisnik
Pridružio se: 27 Jan 2008 22:16

Post od mustang »

Izgleda da je bilo dovoljno da ''neko'' povuce nogu pa da sve krene. Svim forumasima koji slave slavu Sv. Nikola, zelim srecnu slavu u i puno uspeha u kamperisanju!!!
Zbog kvara na internetu i slave nisam bio prisutan na forumu ali tek sada vidim da ide na bolje.
Sto se tice svinjskog gripa, izgleda da cemo vise placati unistavanje neiskoriscenih vakcina nego sto smo placali same vakcine. Sve to ide nekome u dzep.
Omnia mea mecum porto
Odgovori