molba vlasnicima kamp prikolica
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
-
- Korisnik
- Pridružio se: 23 Avg 2009 19:49
-
- Korisnik
- Pridružio se: 23 Avg 2009 19:49
-
- Korisnik
- Pridružio se: 14 Nov 2009 23:33
Ja sam na Djerdapu bio davne 77.Brigada "Dule Karaklajic" iz Lazarevca.Inace sam bio i na dosta drugih SORA.Za sve zainteresovane predlog da pogledaju" BILTEN ORA SFRJ" gde mogu da se vrate u dane mladosti,inace forum je okupio preko 1200 starih akcijasa iz bivse Juge.Vrlo smo aktivni i skupljamo se nekoliko puta godisnje plus privatna druzenja.U ovoj godini Kikinda,Zrenjanin,Subotica,Letenka na Fruskoj Gori,Lisicji jarak,Sarajevo,Rajac...Toliko pozitivne energije na jednom mestu se ne vidja vec dvadesetak godina.Mene su svi upamtili po kamperu i "komori" rostilj,kiseli kupus iz zemljanog lonca,vojnicki pasulj,sac,proja....Tako da sam mnoge vec poceo da "navlacim" na kamper
Moj predlog je da sa dolaskom proleca organizujemo neko zajednicko druzenje i upozanavanje negde u prirodi.Lokaciju cemo vec odrediti,nama bar netrebaju neki posebni uslovi.
Moj predlog je da sa dolaskom proleca organizujemo neko zajednicko druzenje i upozanavanje negde u prirodi.Lokaciju cemo vec odrediti,nama bar netrebaju neki posebni uslovi.
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
LEPO GROSKAMPER.
MOJA LOKACIJA: STENKA, DONJI PONTON, BARAKUDA 9M SA ZADNJOM NADGRADNJOM.
IZGLEDA, BIĆE ČORBE KAD OTOPLI.
MOTA MI SE IDEJA PICK-UP KAMPERA I VUČENOG GUMENJAKA SA NEKIH DVADESETAK KS. INAČE, VEĆ IMAM
TOYOTU HILUX 2,5 ZA POSLOVNE POTREBE I PRIKOLICU.
KOMBINACIJA VEOMA OTKAČENA. OTVORIĆU NOVU TEMU.
MOJA LOKACIJA: STENKA, DONJI PONTON, BARAKUDA 9M SA ZADNJOM NADGRADNJOM.
IZGLEDA, BIĆE ČORBE KAD OTOPLI.
MOTA MI SE IDEJA PICK-UP KAMPERA I VUČENOG GUMENJAKA SA NEKIH DVADESETAK KS. INAČE, VEĆ IMAM
TOYOTU HILUX 2,5 ZA POSLOVNE POTREBE I PRIKOLICU.
KOMBINACIJA VEOMA OTKAČENA. OTVORIĆU NOVU TEMU.
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Znas kako sam ja vidim avanturizam , prva voznja kamperom zena i ja se gledamo osluskujemo kako da se legne , stalno se osvrce sta suska , deca iz grada, druga voznja lagano pocinjes da primecujes i okolinu, treca odosmo na Staru planinu stigli smo u 23 h i po danu jeza a nocu tek, usput neradi GPS nema oznacenih puteva , postoji strelica smer kojim se kreces ali nema puta a ni putokaza na GPS-u pa ko indijanci po tragovima , avanturizam sa adrenalinom bio je u vrhuncu kad smo setnjom po snegu oko babinog zuba videli sveze tragove sapa , recimo bernadinac ili kao njegov broj da nosi, samo sto tamo nema kucnih kuca .
Eto tako za avanturizam ne moras do afrike samo se pokreni iz svoje ulice
Eto tako za avanturizam ne moras do afrike samo se pokreni iz svoje ulice
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Naravno da se ne moze uporediti, kad ti treba kamper jednostavno se natovaris i odes na destinaciju a kad ne auto ucestvuje u poslu i po gradu, da ne govorim koliko pogon 4 x4 ima prednosti . U racionalnom drustvu takve stvari u odnosu na klasicne kombi kampere definitivno ima znacenje, i ako su cifre za tu kvadraturu malo naduvane ne znam imaju li materijalno pokrice
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Izgleda da je bilo dovoljno da ''neko'' povuce nogu pa da sve krene. Svim forumasima koji slave slavu Sv. Nikola, zelim srecnu slavu u i puno uspeha u kamperisanju!!!
Zbog kvara na internetu i slave nisam bio prisutan na forumu ali tek sada vidim da ide na bolje.
Sto se tice svinjskog gripa, izgleda da cemo vise placati unistavanje neiskoriscenih vakcina nego sto smo placali same vakcine. Sve to ide nekome u dzep.
Zbog kvara na internetu i slave nisam bio prisutan na forumu ali tek sada vidim da ide na bolje.
Sto se tice svinjskog gripa, izgleda da cemo vise placati unistavanje neiskoriscenih vakcina nego sto smo placali same vakcine. Sve to ide nekome u dzep.
Omnia mea mecum porto